20 / 04 / 2024

Crown DeLuxe'de satış ve kiralamalar başladı! 18 ay 0 faizle!

 Crown DeLuxe'de satış ve kiralamalar başladı! 18 ay 0 faizle!

Babacan Yapı, alışveriş konseptine yeni bir boyut getiriyor. Satış ve kiralamaların başladığı Crown DeLuxe Bahçeşehir “Fransız Sokağı” kiracılarını bekliyor...


BabacanYapı’nın Bahçeşehir’de 2013 yılı ortalarında hayata geçireceği CrownDeLuxe Bahçeşehir projesinde; konut projelerindeki alışveriş birimi konseptine yepyeni bir boyut getiriliyor: “Alışveriş Caddesi”… CrownDeLuxe Bahçeşehir ticari birimleri de Fransız Sokağı ismini taşıyacak bu alışveriş caddesinde konumlanacak. 


CrownDeLuxe’e özel, bir yanda konut sahipleri, diğer yanda ise çevre sakinlerine hizmet verecek ve teslimleri Haziran 2013’de gerçekleştirilecek alışveriş üniteleri arasında; yeme-içme, market, optik-saat, banka, giyim, eczane, elektronik, ev tekstili ve mobilya gibi birimler yer alacak.  


Alışveriş ünitelerinin büyüklükleri minimum 60 metrekareden başlarken, maksimum 1000 metrekare olan merkezin en önemli özelliği birim büyüklüklerinin istenilen boyuta göre genişletilebilmesi. Fransız Sokağı’nda ulusal ve uluslararası birçok farklı markayı bir araya getiren 40 ünite bulunuyor. 


Haziran 2013’te teslimlerin başlayacağı projede ticari birimlerimizin Satış Ve Kiralamaları  başlamış olup kiralamada  metrekaresi 70 TL’den başlayan fiyatlarlar satış ta ise metrekaresi 3000 Euro’dan başlayan 180 ayda yatırımınızı geri döndüren projemizde ödeme kolaylığıda sağlanmıştır % 50 peşin kalanı 18 ay 0 faiz ile sahip olabileceğiniz ve ulusal markaların kiracınız olacağı nitelikli mağaza alanlarıdır. 

 Crown DeLuxe


Projemizin bulunduğu 450 bin metrekare ada içerisinde ; 

-Akbatı Avm 

-2500 konuttan oluşan Akkoza Projesi (Projede yaşam başlamıştır. Tamamı 5500 konuttan oluşmaktadır.)

-Acıbadem Hastanesi 

-TED koleji 

-Festival Park (5000 kişi kapasiteli Festival Park’ ta  Konserler ve gösteri organizasyonları yapılacaktır.  

-Club İstanbul (15 bin m2 alan üzerine kurulu  Club İstanbul da  Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarının gerçekleşecektir.)

-Bölgede orta ve üst gelir grubu ikamet etmektedir. 

-Tem bağlantı yolu üzerinde olmasından dolayı araç sirkülasyonu yoğun bir lokasyonda yer almaktadır. 

-Projenin hinterlantın da tüm donatıların yer almasından dolayı, bölgede yaşayan insanlar bölge dışına çıkmadan tüm ihtiyaçlarını bulundukları alan içinde karşılayacaklardır. 


Crown Deluxe te insanların günlük ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı birimler yer alacaktır.


BabacanYapı CrownDeLuxe -Bahçeşehir projesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye 0 (212) 444 24 20 numaralı telefondan ya da www.crowndeluxe.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri