28 / 03 / 2024

Crown Deluxe Bahçeşehir projesinin yüzde 80'i satıldı!

 Crown Deluxe Bahçeşehir projesinin yüzde 80'i satıldı!

“Crown” serisi altında projeler geliştiren Babacan Yapı, Bahçeşehir’de konumlandırdığı ve yüzde 80’inin satıldığı Bahçeşehir Crown Deluxe’te lansmana çıktığı günden bu yana yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı...



2002 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Babacan Yapı, İstanbul’a kazandırdığı projelerle sektördeki çıtayı yükseltiyor. “Crown” serisi altında projeler geliştiren Babacan Yapı, Bahçeşehir’de konumlandırdığı ve yüzde 80’inin satıldığı Bahçeşehir Crown Deluxe’te lansmana çıktığı günden bu yana yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı.  

Gayrimenkul sektöründe geride bıraktığı 12 yılda binlerce kişiyi konut sahibi yapan Babacan Yapı markalı konut projelerine Bahçeşehir’de devam ediyor. Bahçeşehir Esenkent bölgesinde inşasına devam ettiği Bahçeşehir Crown Deluxe’te 380 konut ve 40 ticari ünite yer alıyor. 


10 Yıl Garantili Duvar Kağıtları


Dış cephe detaylarıyla bölgede fark yaratan Crown Deluxe’ün dairelerinde kullanılan duvar kağıtları 10 yıl garantiyle, yurtdışından ithal olarak tüketicilerle buluşuyor. Teras bahçeleriyle dikkat çeken projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan daire büyüklükleri 66 metrekare ila 382 metrekare aralığında seyrediyor. Fiyatların 237 bin TL’den başladığı Crown Deluxe'ün 24 katlı bloğu Mart 2014’te, 18 katlı bloğu ise Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek. 


Yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı


Lansman tarihinden bu yana yüzde 80 prim yapan Bahçeşehir Crown Deluxe, her geçen gün yatırımcısına daha da kazandırıyor. Babacan Yapı’dan konut alanların bugüne kadar elde ettiği yüksek primlerle hiç pişman olmadığını anlatan Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan “Projenin lokasyonu ve özellikleri sayesinde Bahçeşehir Crown Deluxe’ten daire alan herkes yaklaşık yüzde 80 kazandı. Projemiz hali hazırda yeni yatırımcılarına da kazandırmaya devam edecek.” Dedi. 

Daireler her türlü felakete karşı ‘akıllı’

Bahçeşehir Crown Deluxe, daire içerisinde yaşanabilecek birçok felaket senaryolarına karşı akıllı çözümler sunuyor. Daire girişinde konumlanan akıllı ekranlar, evde kimse yokken de daire sahiplerine güven veriyor. Akıllı ev sistemi, hırsızlık, yangın, sel gibi durumlarda resepsiyonla iletişime geçip, aksiyon alınmasını sağlıyor. Sistem ayrıca daireler arası iletişimde de yardımcı oluyor. 

2 bloktan oluşan proje 11 bin metrekarelik bir arazide yükseliyor. Tem Otoyolu’na komşu olan Crown Deluxe, Akbatı AVM ve Fransız Sokağı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje ayrıca, bölgenin en önemli hastane, eğitim kurumlarına, alışveriş caddelerine 3 ila 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.


İstanbul’un ilk uydu kenti bölgesinde konumlanan Bahçeşehir Crown Deluxe, konut sahiplerine tatil konseptinde donatı ve sosyal imkanlar sunuyor. Her dairenin laminat sistemiyle hayat bulduğu projenin genel özelliklerinde Concierge Servis, açık ve kapalı otopark, vale park hizmeti bulunurken, sosyal imkanlarında ise oyun parkı, SPA, açık yüzme havuzu, toplantı salonu, sauna, hamam, buhar odası, restoran ve kafe yer alıyor. Projede ayrıca resepsiyon hizmeti de yer alıyor. Spor aktivite alanları olarak da masa tenisi, bilardo salonu, fitness salonu ve pilates gibi donatıları bünyesinde barındırıyor.  


Telefon: 0212 444 24 20 

Web adresi: www.crowndeluxe.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler