19 / 03 / 2024

Colorist Şile 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Colorist Şile 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Emlak sektörünün yeni oyuncularından CFR Yapı, konut sektörüne Colorist Şile ile giriyor. Çocuklu aileleri kendi çocukluklarındaki hayatı yaşamaya davet eden CFR Yapı, Colorist Şile'yi satışa çıkardı...


Duyulduğu ilk andan itibaren emlak sektöründe büyük ses getiren Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. Emlak sektörünün yeni yıldızlarından CFR Yapı, çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'yi satışa sundu. İnşaat firmalarının projelerini satan ekipleri yetiştiren CFR Yapı, sektördeki deneyimini Colorist Şile'yle hayata geçirdi. İlk duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandıran Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. 


Projesini yatırımcısıyla buluşturmaya hazırlanan CFR Yapı,  Colorist Şile  ile emlak sektörüne büyük bir yenilik getirdi. Hafriyat çalışmalarına başlanan projenin yatırım bedelinin ilk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması bekleniyor. Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL, 2+1 daireler 270 bin TL, 3+1 daireler ise 350 bin liradan başlıyor. Evlerin teslim tarihi ise Mayıs 2018. 

Lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı sunan CFR Yapı, yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Peşinde ise yüzde 10 indirim uygulayan firma, evleri en geç 24 ay sonra teslim etmeyi hedefliyor. 


Hedef kitle çocuklu aileler

Colorist Şile'de “Çocuklar nerde oynasın” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, hedef kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu belirtti. Profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış eğitmenlerin her yaş grubundaki çocuklarla ilgilendiğini vurgulayan İnan, yatırımcı ailelerin çocuklarını izlerken kendi çocukluklarına geri döneceklerini ifade etti.


24 saat güvenliğin yer aldığı Colorist Şile'de pek çok oyun alanı olduğunu kaydeden İnan, en ilgi çekici olanının ise kamp çadırları olduğunu vurguladı. Çocukların çadırda arkadaşıyla kamp hayatı yaşarken, ailelerin evinde oturuyor olabileceğini söyleyen İnan, “Mesela çocuğunuz cumartesi geceleri çadırda arkadaşlarıyla konaklarken, anne babalar bilecek ki, çocukları güvenli sitelerinde özel eğitmenler tarafından korunuyor” diye konuştu.



#resim2>

Colorist Şile, mutlu bir çocukluk vadediyor

Colorist Şile’de çocukların sınırsız eğlence ile mutlu bir çocukluk yaşayacağını anlatan İnan, projenin en göze çarpan özelliğinin doğum günlerinin yapılacağı özel bir mekanın olduğunu belirtti. Fantastik masal şatosunun tüm çocukları doğum günlerinde hayal dünyasında gezindireceğini anlatan İnan, “Projemizde atlıkarınca, macera treni, ahşap evler ve profesyonel yaz okulları ile tüm çocuklarınız her gün mutlu olacak” dedi. 


Her evin hobi bahçesi var

Özlenen komşuluk ilişkilerini yaşatmak ve çocuklara dopdolu bir çocukluk sunmak üzere planlanan proje, 17 dönüm brüt alan üzerine 90 konuttan oluşacak şekilde konumlandırıldı.  Bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks evlerden oluşuyor. Toplam yüksekliği 6.50 metre olan konutların alt katları 2+1 ve 3+1 dubleks loft daireler olup, tavan yüksekliği 5 metreyi buluyor. Üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1+1 ya da 2+1 şeklinde inşa ediliyor. Tüm evlerin bahçe ve verandası olup, ayrıca her evin kendine ait 5 metrekarelik hobi bahçesi bulunuyor.




0850 532 00 60



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri