19 / 03 / 2024

Colorist Şile'de son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Colorist Şile'de son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Çocuklara yönelik projesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir anlayış kazandıran CFR Yapı, Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile'nin satışlarını tamamlamak üzere. Son 10 dairesini 189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunan Colorist Şile, 50 ay sıfır faizle yatırımcısına büyük fırsatlar sunuyor.


Çocuklara yönelik projesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir anlayış kazandıran CFR Yapı, Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile'nin satışlarını tamamlamak üzere. Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire, sahiplerini bekliyor. Satışa çıktığı ilk günden beri büyük ses getiren Colorist Şile, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 


Çocuklar nerede oynasın sloganıyla yola çıkan CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu ailelerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.  Haziran 2018'te teslim edilmesi planlanan Colorist Şile, iki etap halinde inşa ediliyor. Projenin ilk etap için yatırım bedeli 20 milyon TL, ikinci etap için ise 38 milyon TL olarak belirlendi. 


189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Colorist Şile'de 1 1 daireler 189 bin TL, 2 1 loft bahçe daireler 320 bin TL, 3 1 loft bahçe daireler ise 420 bin TL'ye satılıyor. Bir süredir uyguladığı ve büyük talep gördüğü 50 ay 0 faiz kampanyası da devam ediyor. Ayrıca Colorist Şile’de kişiye özel ödeme planı da sunuluyor. 

Evler üç katlı

CFR Yapı’nın konumlandırdığı evler üç katlı. Bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks evlerden oluşuyor. Konutların alt katları 2 1 ve 3 1 dubleks loft daireler olup, tavan yüksekliği beş metreyi buluyor. Üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1 1 ya da 2 1 şeklinde inşa ediliyor. Tüm evlerin bahçe ve verandası olup, ayrıca her evin kendine ait beş metrekarelik hobi bahçesi bulunuyor. Colorist Şile, ayrıca kendine ait bir sahilinin olmasıyla dikkat çekiyor. 15 yıllığına bir dernekten kiralanan kumsal, yaklaşık 800 metrekareden oluşuyor. Tesiste siteye özel bir de cafe olacak ve bu alana dışarıdan kimse alınmayacak. 

“Lokasyonda gelecek parlak”

CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, İstanbul’un sayfiye ilçesi Şile’de yer alan ColoristŞile’nin lokasyon açısından gelecek vadettiğini söyleyerek, yakında inşaatına başlanacak olan devlet hastanesinin 300 metre uzaklıkta yer alacağını bildirdi. Yapımı tamamlanmak üzere olan marinanın bölgenin cazibesini artırdığına dikkat çeken İnan, “Kazançlı yatırım arayanların ilgi noktası olan Colorist Şile’nin yakınından ayrıca Osman Gazi Köprüsü bağlantı yolu da geçiyor. Bu yol sayesinde Bursa’ya 1,5, Ankara’ya 2,5, İzmir’e ise ulaşım 3,5 saate iniyor” dedi. 

Hedef kitle çocuklu aileler

İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk projesi Colorist Şile ile çocuklu ailelerin tercihi oldu. İlk duyulduğu anda büyük merak uyandıran Colorist Şile’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıkan Colorist Şile'de hedef kitleyi çocuklu aileler oluşturuyor. Yüzde 60’ını oyun alanlarının oluşturduğuColorist Şile'de, profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış eğitmenler, her yaş grubundaki çocukların eğitimine katkı sunuyor. 


0850 5320060 

 www.coloristsile.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler