25 / 04 / 2024

Bulvar Rezidans'ta yüzde 90'lık satış gerçekleşti!

Bulvar Rezidans'ta yüzde 90'lık satış gerçekleşti!

Markalı konut liginde ilk projesi Bulvar İstanbul ile kendine yer edinen Özülke İnşaat, projenin yüzde 90'ını sattı. Yeni etap olan Bulvar Rezidans'ın neredeyse tamamı satıldı.


Kuruldukları 2004 yılından bu yana birçok taahhüt işine imza atan Özülke İnşaat, 2013 yılında Emlak Konut GYO'dan kazandığı ihale ile markalı konut üretimine geçti. Başakşehir'de 1555 konutlu Bulvar istanbul projesinin 1391 konutunu kısa sürede sahipleri ile buluşturan Bulvar İstanbul, bölgenin çok katlı son rezidansını da hafta sonu saüşa çıkardı. Büyük kısmı şimdiden satılan ve 120 milyon lira yatırım değerindeki proje ile ortanın üstü bir kitle hedeflendi.

 

SİYASİ İRADE BÖLGEYİ DESTEKLİYOR 


Bölgede çok hızlı biri gelişim beklediklerini kaydeden Bilal Aydoğan, "Siyasi irade İstanbul'u geliştirmek istiyor. Ormanın olmadığı ve gelişime uygun tek yer burası. Yeni projeler, toplu ulaşımın gelmesi, altyapının devlet eliyle hızlıca yapılması gibi unsurlar göz önüne alındığında Ataşehir'den çok daha hızlı bir gelişim yaşanacak. Potansiyeli çok yüksek. 


İnsan akışı da hızlı olacak. Özel sektör imar planlarının onaylanmasını sabırsızlıkla bekliyor" şeklinde konuştu. Seçimden sonra Türkiye'nin önünün bir daha açılacağının altını çizen Aydoğan, "Çevresine göre kabına sığmayan, dinamik, diri bir ülkemiz var. İnanın çok farklı. Azmi ve cevheri kimsede yok. Çok çok büyük bir kaos yaşanmadığı sürece daha iyi olacak. Vatandaş siyasi çalkantıların artık farkında ve herkes ne yapacağım biliyor" dedi. 



YENİ PROJELER DEVAM EDİYOR


Bulvar Rezidans ile birlikte Ataşehir'de 22 bin metrekare satılabilir alam olan bir ofis projesine başladıklarını söyleyen Bilal Aydoğan, 2015'te taahhüt işleri, Emlak Konut GYO'nun ihaleleri, Beyoğlu'ndaki 186 odalı Cent Otel ile ilgilenecek. Uygun arsa tekliflerine her zaman sıcak bakan Özülke, Başakşehir ve Sütlüce'de arsa yatırımına devam ediyor. 



Türkiye Gazetesi