25 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul nerede?

Bulvar İstanbul nerede?

Daire seçeneklerinin 2+1 ile 5+1 arasında farklılık gösterdiği projede Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl Etabı bulunuyor. Peki 37 katlı tek bloktan oluşan Bulvar İstanbul nerede?


Bulvar İstanbul nerede? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Alternatif daire tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geldiği projede teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


Toplamda 165 daireden meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Özkar ve Özülke İnşaat inşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 


3. Köprü bağlantı yoluna , metroya, Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede bulunan projede sosyal imkanlar arasında; gölet, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, şehir terası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, dinlenme alanları ve spa merkezi mevcut. 


Bulvar İstanbul nerede?


Bulvar İstanbul nerede?

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl Etabı'ndan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Bulvar İstanbul daire fiyatları:

2+1 daire fiyatları 387 bin TL ile 545 bin TL arasında

3+1 daire fiyatları 433 bin TL ile 559 bin TL arasında

4+1 daire fiyatları 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Ödeme planı kapsamında Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşinat verildiliğinde geri kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor


Bulvar Rezidans hakkında;

Bulvar İstanbul'un rezidans bloğu olarak yükselen bölümde daire alternatifleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. 


Bulvar İstanbul satış ofisi nerede?

Bulvar İstanbul adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul

24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!

Bulvar İstanbul iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı