19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Rezidans fiyat!

Bulvar İstanbul Rezidans fiyat!

Bulvar İstanbul Rezidans fiyat bilgileri doğrultusunda projede konut fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Başakşehir'de hayat bulan projede 2+1'den 7+1'e geniş konut tipleri mevcut...


Bulvar İstanbul Rezidans fiyat bilgisi öncesinde ödeme planından bahsedecek olursak; projedeki ödeme planı kapsamında daireler için banka kredisi ile vadelendirme yapılabiliyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayat bulan Bulvar İstanbul Rezidans, Özkar ve Özülke tarafından inşa ediliyor. Daire teslimleri 2016 yılının Haziran ayında yapılacak olan Bulvar İstanbul, 3 etapta toplam 1555 daireden oluşuyor.


Bulvar İstanbul daire fiyatları minimum 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Daire alanları ise 125 metrekareden başlayan projede sosyal imkanlar da düşüldü.


Bulvar İstanbul Rezidans fiyat


2+1 daireler fiyat tablosuna göre; 387 bin TL ile 545 bin TL, 

3+1 daireler fiyat tablosuna göre; 433 bin TL ile 559 bin TL, 

4+1 daire fiyat tablosuna göre; 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışta.


Bulvar İstanbul Rezidans fiyat bilgilerine ayrıntılı olarak aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanarak da ulaşabilirsiniz. Projenin sosyal alanları arasında; yürüyüş ve koşu alanı, butik çarşı, kitap okuma odası, cep sineması, lounge alanı, kültür merkezi, zen bahçeleri, havuzlar bulunuyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr