29 / 03 / 2024

Yeniden İstanbul temasıyla DKY İnşaat 2 bin 750 konut yapacak!

 Yeniden İstanbul temasıyla DKY İnşaat 2 bin 750 konut yapacak!

Dumankaya bünyesindeki DKY İnşaat, İstanbul’da kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.‘Yeniden İstanbul’ temasını tanıtan DKY İnşaat, bu doğrultuda İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 2 bin 750 adet konut ve ofis projeleri hayata geçirecek...



Dumankaya bünyesindeki DKY İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında oluşturduğu ‘Yeniden İstanbul’ temasıyla 2.750 adet konut ve ofis projeleri için düğmeye bastı.


İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul’da kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.‘Yeniden İstanbul’ temasını tanıtan DKY İnşaat, bu doğrultuda İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 2 bin 750 adet konut ve ofis projeleri hayata geçirecek. 2014 yılı içerisinde 6 projeyi satışa sunmayı planlayan şirket, 2.4 milyar liralık ciro yapmayı hedefliyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projelerin sırasıyla Yenisahra, Göztepe, Tuzla Aydınlı, Sultanbeyli, Maltepe ve Kaltal’da hayata geçirileceğini söyledi. İstanbul’da her iki yakada toplamda 20 civarında proje üzerinde çalıştıklarını belirten Ali Dumankaya, “Avrupa Yakası’nda da Kağıthane, Güngören ve Haliç bölgelerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlerleme kaydettikçe o projelerimizi de açıklayacağız. Bu yıl tanıtımını yapacağımız projeler Anadolu Yakası’nda” diye konuştu.


12 bin kişiyle görüştük

DKY İnşaat’ın, kentsel dönüşüm özelinde bugüne kadar 12 binden fazla kişiyle görüştüklerini belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise, “Bu gerçekten zor bir iş. Herkes eski evinin yerine aynı büyüklükte yeni bir ev istiyor. Büyük mutfak ve daire planı insanlar için çok önemli. Biz kentsel dönüşüme hiçbir zaman ‘karşımızdaki binayı yıkıp yerine beton bir yapı’ yapmak olarak bakmıyoruz. Sosyal dokuyu unutamayız" dedi. 


Kira öder gibi aidat olmaz

Dumankaya, “Özellikle ‘kat be kat’ karşılığını verebilecek bir sistem oluşturduk. Sadece daire değil, yaşam alanı vermek istiyoruz. Mahalle teması olmazsa olmazımız. Özellikle Yenisahra projesinde bunu hayata geçirmeyi planlıyoruz. Aidat konusunda kira öder gibi aidat ödenmeyen bir sistem düşünüyoruz" diye konuştu.



Akşam




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri