26 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümün el kitabı internette ücretsiz!

 Kentsel dönüşümün el kitabı internette ücretsiz!

İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Derneği, sistemden yararlanmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili tüm sorularına yanıt bulacağı bir kentsel dönüşüm el kitabı çıkardı. Kentsel dönüşümün el kitabı internette ücretsiz...



İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Derneği, sistemden yararlanmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili tüm sorularına yanıt bulacağı bir kentsel dönüşüm el kitabı çıkardı. Merak edilen tüm noktaları aydınlatan bu kitabın elektronik versiyonunu ise 'kentseldonusumelkitabi.com' adresinden ücretsiz ulaşabilmek mümkün. Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Catalkaya "Kentsel dönüşüme olan talep her gecen gün artıyor. Ancak insanların pek coğu kafalarındaki soru işaretlerine cevap bulmakta zorlanıyor. 


Bu kitabı çıkarmaktaki amacımız binasını yenilemeye niyeti olan insanları bilinçlendirmek ve bilgilendirmek" dedi. Bir yıllık sürede 200 bin ailenin kentsel dönüşüm sisteminden yararlandığını hatırlatan Catalkaya, bu süreçte kötü niyetli insanlar tarafından dolandırılan vatandaşların olduğunu da hatırlattı. 


Star Gazetesi