24 / 04 / 2024

Fİ-KENTDER Ankara ile görüşecek!

 Fİ-KENTDER Ankara ile görüşecek!

Fi-KENTDER ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' Bu hafta içinde Çevre ve Şehircilik Bakan Müsteşarı Mustafa Öztürk Bey ile ilerleyen günlerde Ankara'da Makamında bir görüşme gerçekleştirecek. Dernek olarak belirlenen sıkıntıların anlatılması ve vatandaşların talep ve beklentilerinin bir rapor halinde yazılı ve sözlü olarak iletilmesi beklenen bu görüşme trafiği ile ilgili dernekten kamuoyuna bir açıklama yapıldı.



Fi-KENTDER ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Müdürlüğü nezdinde yaptığı girişimler akabinde bu hafta içerisinde Bakanlık müsteşarı ve Siyasi partiler nezdinde girişimlerde bulunarak mevcuttaki sorunların adil ve sağlam bir şekilde çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaları yaparak bakanlığa sunacağı yazılı tüm dökümanlarını hazırlamış bulunmakta.



Vatandaşa sıkıntı ve problemlerin mevcut eldeki belgeleri ile beraber iletilmesi için duyuru


 Fİ-KENTDER Ankara ile görüşecek!



İlerleyen günlerde vatandaşlardan bu güne kadar gelmiş ve güncel tüm problemleri, sıkıntıları raporlaştıran Fi-KENTDER önümüzdeki günlerde Ankarada yoğun bir görüşme trafiğine hazırlanıyor. Bununla ilgili tüm randevuları hazır olan Dernek yönetimi kendilerinin her türlü hazırlığı yapmış olmalarına ve sıkıtıları çözüm yolları ile beraber önereceklerini ama her şeye rağmen kendilerinin ılaşamadığı veya vatandaşlardan kendilerine iletilmek istenen her hangi bir problem, sorun ve/veya evrak varsa salı ve en geç çarşambaya kadar kendilerine iletmelerini ve sıkıntılarını anlatmak üzere dernek yönetimine ulaşmaları gerektiğinin duyurusunu yaptılar.


Dernek Ankara'da görüşeceği üst makam yetkililer ile yapacağı görüşmeyi bir heyet olarak yapacak.



Fikirtepe Haber