24 / 04 / 2024

Timsah Arena Stadı'nın açılışı 8 Ağustos'ta!

Timsah Arena Stadı'nın açılışı 8 Ağustos'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadı’nın açılışı, 3 yıllık anlaşma yaparak Bursaspor’a dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a nasip olacak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadı’nın açılışı, 3 yıllık anlaşma yaparak Bursaspor’a dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a nasip olacak. Stadın açılışı 8 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.


Bursaspor’da lig şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, lig üçüncülüğü gibi kırılması zor rekorlara imza atan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 4 yıl önce temelini attığı Timsah Arena Stadı’nı da açacak. 1 Haziran 2011'de temeli atılan yeni stadın çatı kaplama ve zemin çalışmaları devam ediyor. Çim serilmesinin ardından 8 Ağustos'ta açılışı gerçekleştirilecek olan yeni stadyumun açılışını yapmak da Ertuğrul Sağlam’a nasip olacak.


JOSUE'TYİ iSTİYORDU


Bu arada, Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılarının Ömer Erdoğan, Ersel Uzgur, Ali Tandoğan, Öztürk Tanrıbilir ve Özhan Pulat olacağı belirtildi. 


Öte yandan, Belluschi’nin bir yıl daha Bursaspor’da kalmasına sevinen Ertuğrul Sağlam’ın, Porto’dan kiralanan Josue’nin de yeniden takıma kazandırılmasını istediği öğrenildi. Yöneticilerin, Josue’nin takımda kalması için çaba gösterdiği belirtildi.


Taraf