29 / 03 / 2024

Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi!

 Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi!

Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti.



Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti. 

179 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni stadyum bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Odunluk, Dikkaldırım ve az da olsa Hürriyet'te bulunan arsaların değer kazandığını ifade eden Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, "Bu bölgelerdeki evlerin fiyatlarının artmasını çok ön görmüyoruz. Zemin katlarda ki iş yerleri ve arsalara talep , olacaktır. Bu talepte fiyatların artmasına sebep olur" diye konuştu. 

Dikkaldırım'da kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini de söyleyen Çelebi, "Stadyum tamamlandıktan sonra 45-50 bin kişi o bölgeye gelecek. Kentsel dönüşüm ile birlikte stadyumun çevresi rahatlatabilir. Buralarda dönüşümle birlikte rantta olacaktır. Bunun önüne geçilmesi gerekiyor" dedi. 


Bursa Kent