23 / 04 / 2024

Okmeydanı İstanbul'un en değerli yerlerinden olacak!

Okmeydanı İstanbul'un en değerli yerlerinden olacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yeni açılan turizm acentesini ziyaret etti. “böyle bir Turizm Acentesinin buraya açılmış olması çok anlamlı. Bundan şunu anlıyoruz. Okmeydanı’na umut geldi. Artık insanlar mülküne sahip çıkıyor, buraya yatırım yapıyor. Ayrıca seni tebrik ediyorum” dedi.


Okmeydanı İstanbul'un en değerli merkezlerinden biri olacak!

Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne açılan Türk Hava Yolları Acentesi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Eskiden, Okmeydanı’nda oturan insanlar buralara çivi çakılamaz, satalım gidelim diye düşünüyordu." dedi..


Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne açılan Türk Hava Yolları Acentesi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Eskiden, Okmeydanı’nda oturan insanlar buralara çivi çakılamaz, satalım gidelim diye düşünüyordu. Tapu vermeye başladığımız günden itibaren Okmeydanı’na cadde boyu son derece klas işletmeler açılıyor” dedi.

Belediye Başkanı seçildiği günden itibaren ortaya koyduğu, Tarlabaşı, Sütlüce- Örnektepe, Dolapdere ve Kasımpaşa projeleri ile Beyoğlu’nun geleceğini değiştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yeni açılan turizm acentesini ziyaret etti. Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun muş ve kalabalık bir heyet ile hayırlı olsun ziyareti için turizm acentesinin kapısını çalan Başkan Demircan, firma yetkilisine “böyle bir Turizm Acentesinin buraya açılmış olması çok anlamlı. Bundan şunu anlıyoruz. Okmeydanı’na umut geldi. Artık insanlar mülküne sahip çıkıyor, buraya yatırım yapıyor. Ayrıca seni tebrik ediyorum” dedi.


“İstanbul’UN EN GÖZDE MUHİTLERİNDEN BİRİ”

İstanbul’un merkezinde 50 yıldır tapu sorunu nedeniyle ne olacağı belli olmayan Okmeydanı, vatandaşların tapularını almasıyla birlikte İstanbul’un en gözde muhitlerinden biri oldu. Son bir yılda Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki değişim, uzun süre Okmeydanı’na gelmeyen vatandaşlar arasında bariz bir şekilde fark edilirken, zengin muhitlerde görmeye alışık olduğumuz turizm acentesinin Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesine açılması Başkan Demircan’ın dikkatinden kaçmadı.


"OKMEYDANI’NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK”

Turizm acente sahibini tebrik etmek için kalabalık bir heyet ile Okmeydanı Piyalepaşa’da ki acente şubesini ziyaret eden Başkan Demircan, işletme sahibiyle bir süre sohbet etti. Böyle firmalarının Okmeydanı’na gelmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Demircan, şunları ifade etti. "Eskiden, Okmeydanı’nda oturan insanlar buralara çivi çakılamaz, satalım gidelim diye düşünüyordu. Tapu vermeye başladığımız günden itibaren cadde boyu son derece klas işletmeler açılıyor. Görülüyor ki herkes camını penceresini değiştirip Dekorasyon yaptırıyor. Artık Okmeydanı’nda herkes yerine sahip çıkıyor. Daha şimdiden mülkler çok kıymetlendi, gelecekte daha da iyi olacak. Okmeydanı’nda bir umutsuzluk hakimken, şimdi bir umut duygusu var. 10 yılda nereden nereye geldi” dedi.


“OKMEYDANI İSTANBUL’UN EN ÖNEMLİ MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK”

Turizm acentesi sahibi Faruk Güngör ise yaptığı konuşmada, Buraya yapmayı düşündüğünüz projeyi biliyoruz. Bu hayata geçerse ki geçecek, durum onu gösteriyor, Okmeydanı İstanbul’un en önemli merkezlerinden biri olacak. Bizde şimdiden buradaki yerimizi aldık. Bir belediye başkanı olarak daha açılışını yapmadan burayı fark etmeniz, gelip bizi ziyaret etmenizden çok mutlu oldum, onur duydum. Bunu bir esnaf olarak bunu hissettirmeniz beni heyecanlandırdı” dedi.

Başkan Demircan, işletme sahibi Faruk Güngör’ü tekrar tebrik ederek Beyoğlu’nun simgesi olan kule hediye etti.


Milliyet



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler