29 / 03 / 2024

Şişhane ile Mecidiyeköy arasına havaray yapılacak!

 Şişhane ile Mecidiyeköy arasına havaray yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı “ Okmeydanı Tapu Dağıtım Töreni ”nde İstanbullulara yepyeni “ Havaray ” müjdesini verdi...



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şişhane ile Mecidiyeköy Metrosu arasında Havaray yapmayı planlıyoruz” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı “Okmeydanı Tapu Dağıtım Töreni”nde İstanbullulara yepyeni “Havaray” müjdesini verdi. 


Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu iradeyle Türkiye’de kentsel dönüşümün başladığını söyledi. Topbaş, “Kentsel dönüşümü destekliyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.


Başkan Topbaş, İstanbul’a 10 yıl içerisinde 60 milyar liralık yatırım yaptıklarını ve bu yılda yatırım bütçelerinin 8,5 milyar lira olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu güne aldığımız emanetin bilinciyle bu şehre hizmet ediyoruz. Biz 10 yıldır bu şehre hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.”


Topbaş, “Size bir müjde vermek istiyorum. Şişhane Metrosu’ndan Mecidiyeköy Metrosu’na “Havaray Projesi”ni iki gün önce arkadaşlarımızla planlara işlemek üzere karar verdik” diye konuştu.


ARTIBİR