29 / 03 / 2024

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan

Okmeydanı İstanbul’un en güzide semtlerinden birisi olacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Alucralıların düzenlediği birlik ve beraberlik gecesine katıldı.Demircan, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm için startı verdiklerini belirtti.

Okmeydanı'nda 15 ayda 5 bin kişi tapularına kavuştu!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor.Bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde şu ana kadar bölgede bulunan 21 bin malikten 5 bine yakın kişiye tapusu teslim edildi. 10 bin 500 kişi de tapularını almak için müracaat ederken, 2015 yılı sonuna kadar tapuların yarısının hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Beyoğlu eğitim kurumları için cazibe merkezi oldu!

Yapılan kentsel dönüşüm projeleriyle İstanbul'da adından en çok söz ettiren ilçe olan Beyoğlu, eğitim kurumları için de cazibe merkezi olmayı başardı.

Okmeydanı İstanbul'un en değerli yerlerinden olacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde yeni açılan turizm acentesini ziyaret etti. “böyle bir Turizm Acentesinin buraya açılmış olması çok anlamlı. Bundan şunu anlıyoruz. Okmeydanı’na umut geldi. Artık insanlar mülküne sahip çıkıyor, buraya yatırım yapıyor. Ayrıca seni tebrik ediyorum” dedi.

Kadir Topbaş Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti...