19 / 04 / 2024

Mamak'a yeni sosyal tesis!

Mamak'a yeni sosyal tesis!

Mamak Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mamak Belediyesi, spor alanı projesinin inşaatını tamamlıyor.


Mamak Belediyesi tarafından Durali Alıç Mahallesi'nde başlatılan düğün salonu ve spor alanı projesinin inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor.

 

Mamak Belediyesi'ndeki habere göre  yapı tamamlandığında çeşitli organizasyonlara, konferans, panel ve seminerlere ev sahipliği yapacak. 


4 bin 315 metrekarelik inşaat alanına sahip spor alanı projesi kapalı otoparkı, 500 kişilik düğün salonu, basketbol sahası, spor alanı ve çocuk oyun alanı ile hizmet verecek. Tasarımında kullanılan modern mimari çizgilerle kentin estetik görünümüne de katkı sağlayacak olan bu özel yapının yüzde 60 tamamlanmış durumda.


Çok amaçlı projeler yapıyoruz

İlçede hayata geçirilen projelerin birden çok amaca hizmet edecek şekilde tasarlandığını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Vatandaşlarımız proje tamamlandığında düğün, nişan gibi etkinliklerini bu modern merkezde yapabilecekler. Üst katında gençlerimiz çocuklarımız spor yapıp keyifli zaman geçirirken, alt katı ise yuva kurmak isteyen çiftlerimize ev sahipliği yapacak” diye konuştu.