03 / 05 / 2024

Kepez Hanımeli Sokak'taki asfalt çalışması tamamlandı!

 Kepez Hanımeli Sokak'taki asfalt çalışması tamamlandı!

Kepez Belediyesi, Altınova Sinan Mahallesi Hanımeli Sokak'taki asfalt çalışmasını tamamladı. Önceden 5 metre olan yol, 30 metre daha genişletilerek, imar planındaki vaziyetine uygun hale getirildi.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün talimatı ile iki aracın yan yana geçemediği Hanımeli Sokak'ı genişletebilmek için bir proje uygulanmış, Fen İşleri Müdürlüğü, sokağı genişletebilmek için su kanalın yerini değiştirmişti. 


Mevcut kanalın yanma 1800 metre uzunluğunda, derinliği 3 metre, ağız genişliği 6 metre olan yeni bir kanal inşa edildi. İnşasında 1600 metreküp beton kullanılan kanalın hizmete girmesinden sonra balçıktan temizlenen eski kanalın alanı, hafriyatla doldurarak yola eklendi. Böylece 5 metre olan yol, 30 metre genişletilerek, imar planındaki vaziyetine uygun hale getirildi. 


Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısının sağlamlaşmasının ardından ise Altınova Köprüsü ile Serik Caddesi arasındaki yolda sathi kaplama asfalt çalışması yaptı. Yoldaki bordiir taşlarının boyanması ve yol çizgisi çalışmaları da bitti.


Hürses





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler