29 / 03 / 2024

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Nikah Salonu hizmete açıldı!

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Nikah Salonu hizmete açıldı!

Kastamonu Belediyesi’ nin Kuzeykent Mahallesi' nde yaptırdığı yeni nikah salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yeni nikah salonunda ilk nikahı ise Belediye Başkanı Tahsin Babaş kıydı...



Kastamonu Belediyesi’nin Kuzeykent Mahallesi'nde yaptırdığı yeni nikah salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yeni nikah salonunda ilk nikahı ise Belediye Başkanı Tahsin Babaş kıydı.


Kastamonu Belediyesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yaptırdığı yeni Nikah Salonu ve Kongre Merkezi’ni tamamlayarak törenle halkın hizmetine sundu. Törene Belediye Başkanı Tahsin Babaş, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Nikah salonunun kurdelesini kesen Belediye Başkanı Babaş, yeni hizmete giren nikah salonunun Kastamonululara hayırlı olmasını diledi. Nikah salonunun açılışından sonra ilk olarak evlilik işlemlerini tamamlayan Ümran Bakar ile Tolga Açar’ın nikahlarını Belediye Başkanı Tahsin Babaş kıydı. Yeni nikah salonunun daha modern olduğunu belirten Başkan Babaş, “Yeni salonumuzda bugün ilk nikâhı kıymanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum” dedi.


Yeni evlileri kutlayan Başkan Babaş, genç çifte nasihatte bulunarak, “Sevgi ve saygının üzerine kurulmuş birlikteliklerin geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ve mutlu bir aileyi ortaya koyduğunu sizlere hatırlatmak istiyorum. Toplumun temeli ailedir. Sizler bir aile olmaya karar verdiniz. Bunu başaracağınıza inanıyorum. Hiçbir zaman vazgeçmeyin” diye konuştu.


Belediye Başkanı Tahsin Babaş, nikahın ardından genç çiftin evlilik cüzdanını gelin Ümran Açar’a verdi. Ardından Başkan Babaş, çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Kastamonu Portal