19 / 04 / 2024

İhsan Coşkun: Vodafone Arena 'da 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacak!

 İhsan Coşkun: Vodafone Arena 'da 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacak!

İhsan Coşkun, "İnşaat çalışmaları, programımızın daha ileri bir seviyesinde ve hızlı bir şekilde sürdürülmektedir. Bir müddet sonra 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacaktır" dedi



Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı inşaatının, planlamalardan daha ileri bir seviyede ve hızlı bir şekilde devam ettiği açıklandı. 


Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun, Siyah Beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Stadın D Blok temel inşaatlarına başlandı. 20 Aralık'ta ilk harcın atılmasının ardından 15 gün içerisinde D Blok temellerinin 3'te 2'lik bölümü bitirilmiştir. D Blok'ta kolon ve perdelerin demir inşaatlarına da başlandı. Bu süreç içerisinde 2500 metreküp beton dökülürken, 1100 ton demir imalatı yapıldı" dedi. 

İnşaat çalışmalarında toplam 165 kişinin, gündüz ve gece olmak üzere iki vardiya halinde çalıştığını hatırlatan Coşkun, '"İnşaat çalışmaları, programımızın daha ileri bir seviyesinde ve hızlı bir şekilde sürdürülmektedir. Bir müddet sonra 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacaktır" şeklinde konuştu. 


Bursa Hayat