23 / 04 / 2024

Vodafone Arena Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Vodafone Arena Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı inşaatı son hızıyla sürüyor. Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun, inşaat çalışmalarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi...


Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı inşaatı son hızıyla sürüyor. Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun, inşaat çalışmalarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.


Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine stat inşaat çalışmaları ile ilgili bilgi veren Coşkun, "Şu an inşaatta D Blok son noktasına geldi. Arkadaki kolonlar döküldü, az bir kısım kaldı, oranın kalıp iskelesi gelecek ve testere kirişlerinin imalatına başlanacak. Bu işlerden sonra D Blok bitecek. A Blok ve C Blok inşaatları hızla devam etmektedir. Özellikle A Blok inşaatının birinci katı hemen hemen bitmiştir. Ön tarafındaki temeller de Çarşamba günü dökülecek durumdadır. C Blok'un 3’te 1’inin bütün imalatları, temel imalatları ve üst kat imalatları devam etmektedir. B Blok'un ankrajları son noktaya geldi. B Blok'un da inşaatına önümüzdeki ay başlanacaktır. İnşaat çalışmalarında herhangi bir sorun yoktur" denildi.



Ordu Yorum