29 / 03 / 2024

Vodafone Arena ne zaman tamamlanacak

Vodafone Arena 90 günde tamamlanacak!

Fikret Orman, Anadolu'daki Beşiktaş derneklerinin temsilcilerine Ankara'da iftar yemeği verdi. Orman, yemek sonrası yaptığı konuşmada, hayata geçirilen projeler ve takıma yapılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar sürüyor!

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar sürüyor. Türk Telekom Arena ve Timsah Arena ile Türkiye'nin C90 görüş açısına sahip stadyumlarından biri olarak tasarlanan Yeni İnönü Stadyumunda 147 kapalı loca, 4500 VIP tribün ve 162 engelli koltuğu bulunacak.

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. Kulübün internet sitesinden yayımlanan fotoğraflarla inşaatta gelinen son nokta kamuoyu ile paylaşıldı.

Fikret Orman: Mali tablolar Vodafone Arena’nın tamamlanmasıyla düzelecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile aradaki gelir farkının 100 milyon Euro’ya çıktığını açıkladı. Orman "Vodafone Arena’nın tamamlanmasıyla bu fark ortadan kalkacak” dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Beşiktaş, hem konumu hem de özellikleriyle Avrupa’da en iyiler arasına girecek olan Vodafone Arena’nın inşaatında hızla yol alıyor. ‘Şeffaf’ olarak dizayn edilen Kartal’ın yeni mabedinde hafriyat çalışmaları tamamlandı

İhsan Coşkun: Vodafone Arena 'da 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacak!

İhsan Coşkun, "İnşaat çalışmaları, programımızın daha ileri bir seviyesinde ve hızlı bir şekilde sürdürülmektedir. Bir müddet sonra 3 vardiya halinde 24 saatlik çalışmalara başlanacaktır" dedi

Vodafone Arena daha temeli bile atılmadan Avrupa’nın ilgisini çekmeyi başardı!

Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş, 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak olacak" dedi..