24 / 04 / 2024

Dursun Özbek'in Galatasaray'ı kurtaracak planları hazır!

Dursun Özbek'in Galatasaray'ı kurtaracak planları hazır!

Dursun Özbek'in ilk planı Florya'da altyapı tesislerini Riva'ya taşımak. Riva'da oluşacak sosyal alandan sonra ise burayı ihaleye açarak toplamda 1.5 milyar TL'yi bulacak projenin startı verilecek.


Özbek'in Galatasaray'ı ekonomik sıkıntıdan kurtaran başkan olarak tarihe geçmek istediği belirtilirken, Özbek'in planlarının da hazır olduğu belirtildi. Özbek'in ilk planı Florya'da altyapı tesislerini Riva'ya taşımak.


Galatasaray'da UEFA'dan alınan ceza ve takımın aldığı sonuçlar taraftarın sabrını taşırırken, yönetime de büyük tepki oluştu.  Sarı-kırmızılı taraftarların büyük çoğunluğu Dursun Özbek'in istifasını iserken, Özbek'in en az 2 dönem daha Galatasaray başkanlığı yapmayı planladığı iddia edildi.


Dursun Özbek'in Galatasaray'ı ekonomik sıkıntıdan kurtaran başkan olarak tarihe geçmek istediği belirtilirken, Özbek'in planlarının da hazır olduğu belirtildi. 


Özbek'in ilk planı Florya'da altyapı tesislerini Riva'ya taşımak. Riva'da oluşacak sosyal alandan sonra ise burayı ihaleye açarak toplamda 1.5 milyar TL'yi bulacak projenin startı verilecek. 


Galatasaray yönetimi bunu 1 yıl içinde yapmayı planlarken, peşinat olarak 1.5 milyar TL'nin de yüzde 30'unun projeyi üstelenecek firmadan alınması planlanıyor. Florya'da A takım 2019'a kadar kalacak.A takım da daha sonra Riva'ya taşınacak. Ancak A takım taşındıktan sonra da Galatasaray ''sosyal alan'' dışında ruhsatı olmayan Florya için inşaat ruhsatı almaya çalışacak. 


Bu da alındıktan sonra Florya'da büyük gelir getirecek projeler inşa edilecek.Galatasaray yönetimi bu iki hamlesiyle borcu sıfırlamayı düşünüyor. Ancak tüm bunlar için Dursun Özbek 2 dönem daha görevde kalmayı hedefliyor.

 

Fotospor