20 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk, Ceyhan'a mega projeler yapacak!

Alemdar Öztürk, Ceyhan'a mega projeler yapacak!

Başkan Alemdar Öztürk vakit'in çok kıymetli olduğunu belirtti ve Ceyhan Nehri'nden güneye doğru giden 4 kilometrelik alan içerisinde 26,5 hektar alanın kentsel dönüşümünü gerçekleştirmek üzere proje hazırladıklarını ifade etti.


30 Mart yerel seçimlerinde Mega projelerle halkın karşısına çıkıp, belediye başkanlığını kazandıktan sonra İktidar ta Ceyhan'ı buluşturan Başkan Alemdar Öztürk Ceyhan'ı hak ettiği nimetlerden faydalanması için kollan sıvadı. Başkan Alemdar Öztürk vakit'in çok kıymetli olduğunu belirtti ve Ceyhan Nehri'nden güneye doğru giden 4 kilometrelik alan içerisinde 26,5 hektar alanın kentsel dönüşümünü gerçekleştirmek üzere proje hazırladıklarını ve bu projeyi çevre ve şehircilik bakanına takdim ettiklerini belirtti., inşallah Ceyhan'ı hem ismini aldığı nehirle buluşturacağız yanı binlerinin dediği su akar Ceyhanlı bakar olmayacak Su akar Ceyhanlı sudan faydalanacak * dedi CEYHAN-Hiçbir zaman devraldığı borç yükünün arkasına sığınmayacağını belirten öztürk. 

tasarruf ve kaynakları verimli kullanarak halka hizmet edeceğini belirtti öztürk. "Hizmet alanımız Büyükşehir kanunu nedeniyle eskisine oranla 18 kat genişlemesine rağmen sadece akaryakıt giderlerini 3 te Ve indirdik Bu sadece küçük bir örnek* dedi Bugüne kadar çalışmadan para alan bankamatikçılere ış gösterince ayrılmak zorunda kaldıklarını anlatan öztürk. bu sayede de 480 bin TL personel maaşı tasarrufu sağladıklarını kaydetti. Ceyhan'ı iktidarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını anlatan öztürk. şöyle devam etti: "Hizmetlerimde bana destek olan başta sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik olmak üzere milletvekillerımize şükranlarımı suruyorum Onların Ceyhan'ı sahiplenmesiyle verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Başbakanmzm AK belediyeciliğim örnek olarak yolumuza devam edeceğiz." önemli bir değer olan ünlü Ceyhan Nehri'nin kent merkezi ile şu anda küskün olduğunu anlatan Baştan Alemdar öztürk,'Kentimize çekeceğimiz yatırımlar, kazandıracağımız sosyal donatılarla artık Ceyhanlılar misafirlerini ağırlamak için  Adana  ya götürmek zorunda kalmayacak. 



CEYHAN'I İSMİNİ ALDİĞİ NEHİRLE BULUŞTURACAĞIZ

Ceyhan Nehri nden güneye doğru giden 4 kilometrelik alan içerisinde 26.5 hektar alanın kentsel dönüşümünü gerçekleştirmek üzere proje hazırladık Bu projemizi çevre ve şehircilik bakanımıza takdim ettik. İnşallah Ceyhan'ı hem ismini aldığı nehirle buluşturacağız yani balerinin dediği gibi su akar Ceyhanlı bakar olmayacak. Su akar Ceyhanlı sudan faydal olacak  Bakü-Trflts-Ceyhan Petrol Boru Hattının netleriden Ceyhan faydalanacağını vurgulayan Öztürk "Bu hatla birlikte bölgeye gelmesi planlanan yatıranların öncüsü olacaklarım" anlattı öztürk. uzun dönemdir belirterek. "Sanayi Bakanlığımızın kontrolü altında bu enerji bölgesinin hala kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Enerji yatırım yapacak yatırımcılara bu yerin tahsisi hükümetimiz tarafından yapılacak" dedi Alışveriş merkezi, kentsel dönüşümü ve hepsinden önemlisi  TOKİ  yi Ceyhan'a getireceklerini ifade eden Başkan öztürk. Çukurova'nın cazibe merkezi Adana. Adana'nın en gözde ilçesi ise Ceyhan olacak. 2019'da halkıma yaşanabilir bir Ceyhan bulacak" dîye konuştu.


Adana Çukurova Barış 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016