16 / 04 / 2024

Antalya Papaklı Çamlığı mesire alanı oluyor!

 Antalya Papaklı Çamlığı mesire alanı oluyor!

Antalya Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart seçimlerinden önce vaadettiği projeleri uygulamaya başladı. Öztürk, “Papaklı Mesire Alanı” oluşturulması için hazırlanan rapor doğrultusunda çalışmaları başlattı...



Antalya Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart seçimlerinden önce vaadettiği projeleri uygulamaya başladı. Erenler Köyü Papaklı çamlığına giderek incelemelerde bulunan Öztürk, “Papaklı Mesire Alanı” oluşturulması için hazırlanan rapor doğrultusunda çalışmaları başlattı.


Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer ve Belediye İmar Müdürü Erdoğan Haluk Altan ile bölgeye giden Alemdar Öztürk, çamlık alanını Ceyhanlıların istifadesine sunmak için çalışma başlattıklarını belirterek papaklı çamlığını mesire alanına dönüştüreceklerini söyledi. Öztürk, “Seçimden çok önce hazırladığımız projeler, hemşehrilerimiz tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Bu projelerimizi tecrübeli ve ehil Ak Kadrolarımızla vakit kaybetmeden altyapı eksikliklerini tamamlayarak hizmete sunacağız. Ceyhan'ımız geniş bir coğrafyaya sahip olmasına rağmen maalesef mesire alanına sahip değil. Hemşehrilerimiz, mesire alanı kullanmak için başka şehirlere gitmek zorunda kalıyor. Bu durumu kabul edemeyiz. Oluşturacağımız modern mesire alanlarıyla vatandaşlarımızın diğer şehirlerden de Ceyhan'a gelmelerinin önünü açacağız” şeklinde konuştu.



Antalya Son Havadis