24 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk: Kentsel dönüşüm Ceyhan'ın çehresini değiştirecek!

 Alemdar Öztürk: Kentsel dönüşüm Ceyhan'ın çehresini değiştirecek!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Öncelikle Daima Ceyhan,Daima Hizmet sloganı ile yola çıktıklarını ve sizlerden aldığımız yetki ve sizden gelen önerileri dikkate alarak Ceyhan’a yapılacak hizmetlerin en iyisini sunmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz dedi.



''KENTSEL DÖNÜŞÜM İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK''

 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan’da büyük heyecan uyandırdığını ifade ederek “30 Mart seçimleri öncesi verdiğimiz en büyük sözlerden biri olan kentsel dönüşüm projesinin hayata geçiyor olması ortaya koyduğumuz iradenin tecellisidir. İlçemiz Türlübaş, Konakoğlu, Kaltakiye, Aytemiroğlu ve Civantayak mahalleri sınırları içersinde bulunan 270 dönümlük alanda kentsel dönüşüm projesi hazırlamıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın da imzasının ardından 20 Kasım 2014 tarih ve 29181 sayılı resmi gazete yayımlanarak yürürlüğe girdi. Allah’ın izniyle içersinde işyeri, rekreasyon alanları, otoparklar, spor ve gezi alanları ile alış veriş merkezlerinin de bulunduğu kentsel dönüşümü Ceyhan’da başlatmanın gurur ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

 

TOKİ'NİN İLK AYAĞINDA 500 KONUT

 

Ceyhan’da ilk etapta orta ve alt kesime hitap edecek olan 500 konutluk  TOKİ  projesini gerçekleştireceklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “projemizin 500 konutluk ilk ayağını Ceyhan’ın kuzey girişinde, şehir stadının karşı alanına düşen 30 dönümlük arazide gerçekleştireceğiz. Söz konusu arazinin TOKİ’ye devrenin ardından alt ve orta gelir seviyesine hitap eden içersinde otopark, yeşil alan ve sosyal kullanım alanlarının da bulunduğu 500 konutluk projeyi, Allah’ın izniyle vatandaşlarımızla buluşturacağız. “ dedi.



Adana İlk Haber



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016