19 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat projeleri, Google Earth'de üç boyutlu!

 İnanlar İnşaat projeleri, Google Earth'de üç boyutlu!

3DLocationEarth.com, İnanlar İnşaat’ın yapımını üstlendiği konut projelerini, 500 milyonu aşkın kullanıcıya sahip Google Earth üzerinde sergilemeye başladı


İnanlar İnşaat’a ait Terrace Lido, Terrace Feri, Terrace Bahçe, Terrace Mix, Terrace Tema ve Terrace Fulya ile Asl’ı Bahçe ve Avlu 138 isimli projeler, artık dünyanın her yerinden sanal olarak ziyaret edilebiliyor. Konut almak isteyenler, uygulama sayesinde, hem Google Earth hem de www.3dlocationearth.com/inanlarinsaatlinki üzerinden, firmanın tüm markalı konut projelerini; bulundukları lokasyondan ulaşım güzergahlarına, otoparkından sosyal tesislerine ve hatta manzarasına kadar tüm detaylarıyla sanki o anda oradaymış gibi gezebiliyor.

Tüketici alışkanlıklarının farklılaştığı, ev almak isteyenlerin artık net, kısa, öz ve doğru bilgiye zahmetsizce ulaşma arayışında olduğu günümüzde, sadece resimle ya da maketle bunu verebilmek çok zor. Bu gerçekten hareketle hayata geçirilen 3 boyutlu uygulama, konut projelerinin tüm detaylarıyla kolayca tanıtılmasının en etkin yolu olarak öne çıkıyor. Uygulama sayesinde, İnanlar İnşaat’ın tüm projelerini, nitelikli konut arayışında olanların ayağına kadar götürdüklerini söyleyen 3DLocationEarth.com Genel Müdürü Aybars Görpe, inşaat sektörüne alışılmışın dışında yeni nesil, 3 boyutlu tanıtım ve pazarlama mecrası sunduklarını belirtiliyor.

Hayata geçirdiği markalı konut projelerinin yanı sıra farklı kampanya ve uygulamalarıyla sektörde adından sıkça söz ettiren İnanlar İnşaat, bir yeniliğe daha imza attı. Google Earth taban programını kullanarak, 3 boyutlu sektörel bir rehber hizmeti sunan ve bu özelliğiyle de dünyada tek olan 3DLocationEarth.com, İnanlar İnşaat’ın yapımını üstlendiği konut projelerini, 500 milyonu aşkın kullanıcıya sahip Google Earth üzerinde sergilemeye başladı. Günümüzde artık Google Earth’te mekan aramanın oldukça yaygınlaştığı ve popüler hale geldiği gerçeğinden yola çıkılarak hayata geçirilen uygulama ile konut alacaklar, proje hakkında ihtiyaç duydukları tüm bilgiye, gerçek dünyada sanal bir 3 boyutlu tur eşliğinde sahip olabiliyor. 

Uygulama sayesinde, inşaat projelerini oturduğunuz yerden gezip görmek için sadece birkaç dakika yeterli oluyor!

Hayata geçirilen uygulama ile İnanlar İnşaat’ın markalı konut projelerini gerçek dünya üzerinde görmek için Google Earth’e bakmak yeterli. www.3dlocationearth.com/inanlarinsaatlinkini tıklayanlar, İnanlar İnşaat’ın tüm markalı konut projelerini; şehir merkezine olan konumları, ulaşım alternatifleri ve yol güzergahları gibi lokasyon bilgilerinden, projenin dıştan nasıl göründüğü, girişi, blokları, sosyal tesisleri, otoparkı ve hatta manzarasına kadar tüm detayları ile 3 boyutlu sanal bir tur eşliğinde gezerek görebiliyor. Projeleri gezenler, dilerlerse doğrudan o projenin internet sayfasına ve satış ofisine de erişebiliyor.

3DLocationEarth.com’un 3 boyutlu dünyaya taşıdığı İnanlar İnşaat’ın ve diğer firmaların konut projelerini görmek www.3DLocationEarth.com adresini ziyaret edebilir ya da detaylı bilgi için (0216) 349 84 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler