24 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat, 3 yeni Terrace projesiyle geliyor!

İnanlar İnşaat, 3 yeni Terrace projesiyle geliyor!

İnanlar İnşaat 3 yeni projeyle geliyor. Terrace Feri ve Terrace Lido konut projelerine devam eden İnanlar şuanda Terrace Doğa, Terrace Plus ve Terrace Vadi projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor...


Avlu 138, Terrace Bahçe, Terrace Fulya, Kuleli Yalı Evleri, Küçük Çamlıca, Fulya Center, Çamlık Villaları ve Kozal gibi konut projelerine imza atan İnanlar İnşaat yeni projelerle geliyor. Terrace Feri ve Terrace Lido konut projelerine devam eden İnanlar şuanda Terrace Doğa, Terrace Plus ve Terrace Vadi projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Söz konusu Terrace Doğa projesinin bu sene içinde başlanması planlanıyor. 12 dönüm alan üzerinde kurulan proje Zekeriyaköy'de yer alacak. Yine  bu yıl içinde gerçekleştirilecek proje Terrace Plus, 13 dönüm üzerinde konumlandırılıyor. Zekeriyaköy'de yer alacak projede bahçeli müstakil konutlar bulunacak. Terrace Vadi projesi ise bu sene gerçekleştirilecek diğer İnanlar projesi. Zekeriyaköy'de projelendirilen Terrace Vadi, 25 dönüm arazi üzerinde kurulacak. 80 villadan oluşacak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere tamamı bahçe ve çatı dubleksi konutlar bulunacak.

http://www.inanlarinsaat.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri