28 / 03 / 2024

Muğla Fethiye'de icradan satılık arsa! 8.4 milyon TL'ye!

 Muğla Fethiye'de icradan satılık arsa! 8.4 milyon TL'ye!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa icradan satışa çıkarıldı..


Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa icradan  8 milyon 400 bin TL bedelle satışa sunuldu. 


Özellikleri : Muğla İl, Fethiye İlçe, İnlice Mahalle 144 Ada, 1 Parsel, Turizm tesis alanı niteliğindeki taşınmaz; Çok sayıda günlük ağacı ve meyveli, meyvesiz ağaçlar mevcuttur. 1 adet artezyen sulama kuyusu mevcuttur. İnlice halk plajına 400m, Fethiye-Muğla çevre yoluna 150 m, Erasta AVM ve Fethiye Otogarına 22 km, Kaymakamlık, belediye ve ilçe merkezine 24 km, Adliye ve Fethiye devlet hastanesine 19 km, Dalaman Havalimanına 22 km mesafededir. Toplu taşıma ve özel araçla ulaşmak mümkündür, Yol, su, elektrik ve çöp toplama gibi her türlü kamu hizmetlerinden yararlanmaktadır. Konut amaçlı ve Turizm amaçlı kullanılmaktadır. Tercih edilen bir lokasyonda bulunmaktadır.


Kıymeti : 8.400.000,00 TL

1. Satış Günü : 26/04/2018 günü 14:00 - 14:10 arası

2. Satış Günü : 22/05/2018 günü 14:00 - 14:10 arası

Satış Yeri : Fethiye Adliyesi Ek Binası Giriş Kat


Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satış ilanı tebliğ edilemeyen ilgililere gazete satış ilanının tebliğ yerine geçecektir. 

7- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2017/301 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.28/02/2018



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı