19 / 04 / 2024

Yusuf Ziya Yılmaz kimdir

Samsun’da kamusal alan oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kent merkezindeki bazı kamu binalarının eski havaalanı bölgesine taşınarak, modern bir kamusal alan oluşturmayı planladıklarını dile getirdi.

Samsun'da kaçak yapılaşmaya sıkı önlem!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve belediye personelime Sheraton Hotel'de bir araya geldi.

Havza ve Ladik ilçeleri için ortak turizm eylem planı hazırlanacak!

SAMTAB Turizm Eylem Planı Toplantısı Ancere Otel'de yapıldı. Toplantıda Havza ve Ladik ilçeleri için ortak turizm eylem planı hazırlanması kararı alındı.

Samsun'da metrobüs projeleri faaliyete girecek!

Lojistik Köy ve metrobüs projelerinin faaliyete girmesiyle Tekkeköy'deki değişim ve gelişim sürecinin daha da hızlanacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, Tekkeköy'deki yatırımların yakın zamanda daha çok hissedileceğini kaydetti...

Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi sakinlerinden binalarını mantolamalarını istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi'nde oturan ev sakinleri ve esnafla yemekli toplantıda bir araya geldi. Yılmaz, "ilin Türkiye’nin iddialı şehirleri içinde varlığını artırarak sürdürmesini sağlamaya çalışıyoruz" dedi...