28 / 04 / 2024

Samsun'da metrobüs projeleri faaliyete girecek!

Samsun'da metrobüs projeleri faaliyete girecek!

Lojistik Köy ve metrobüs projelerinin faaliyete girmesiyle Tekkeköy'deki değişim ve gelişim sürecinin daha da hızlanacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, Tekkeköy'deki yatırımların yakın zamanda daha çok hissedileceğini kaydetti...


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerin dokuzuncusunu Tekkeköy'de gerçekleştirdi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerin dokuzuncusunu Tekkeköy'de gerçekleştirdi. 


AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen Tekkeköy ilçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkan vekili Yusuf Güngör, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, bazı İl ve İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanları, AK Parti Tekkeköy Belediyesi aday adayları, mahalle ve köy temsilcileri, sandık müşahitleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. 


Kahvaltıda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf ZiyaYılmaz, İlçeye bu güne kadar kazandırılan çok sayıda yatırıma dikkat çekerek, yeni süreçte hizmetlerin daha hızlı ve etkin yapılacağının altını çizdi. Fuar ve Kongre Merkezi, Gıda OSB ve stadyumun yanı sıra Lojistik Köy ve metrobüs projelerinin faaliyete girmesiyle Tekkeköy'deki değişim ve gelişim sürecinin daha da hızlanacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, şehrin stratejik öneme sahip ilçesi Tekkeköy'deki yatırımların yakın zamanda daha çok hissedileceğini kaydetti. 


Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy'deki yatırımlardan övgüyle söz ederek, ilçeye AK Parti belediyecilik anlayışının kazandırılmasının şart olduğunu belirtti. 2019'a giden süreçte Tekkeköy'ün içinde bulunduğu durumun ilçe halkına yakışmadığını ifade eden Başkan Yılmaz, "Tekkeköy artık köy görüntüsünden çıkıp yeni kentsel dönüşüm alanlarıyla, sanayisiyle, yatırımlarla artık modern şehir görünümüne kavuşmalı. Bizim bununla ilgili çok çabalarımız oldu, olacak." dedi.


Anayurt Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler