04 / 05 / 2024

Veysel eroğlu

2014'te 511 adet su tesisi açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; "DSİ olarak 2014 yılında 11,2 milyar liralık su yatırımı yaptık. Son 12 yılda ise toplam 73 milyar liralık tesisi aziz milletimizin hizmetine sunduk. Geçmişte böyle rakamları telaffuz etmek bir hayaldi. Biz hayalleri gerçeğe çeviriyoruz" dedi.

Edirne'ye Çömlekköy Barajı yapılacak!

Bulgaristan’ın baraj kapaklarını açmasıyla Edirne sular altında kalırken, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tunca, Arda ve Meriç nehirlerinin birleştiği bölgede dev, “baypas” kanalı açılacağını kaydetti.

İstanbul'un suyunda koku problemi yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'un içme suyuyla alakalı açıklama yaptı.

İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul 'un içme suyuyla alakalı, "Şu anda Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor.

İstanbul'da su sıkıntısı yaşanmayacak!

Bakanı Eroğlu, Bolu Valiliğinde düzenlenen basın toplantısında, İstanbul 'da yağmurun etkili olduğunu ifade ederek, "İstanbul'da su melesi yok, Allah yardım ediyor. Ne zaman ihtiyaç olursa cenabı Allah yağmuru gönderiyor. İstanbul'da su sıkıntısı olmayacak, çektirmeyeceğiz" diye konuştu.

İstanbul'da su sıkıntısı olmayacak!

Veysel Eroğlu, "Şu ana kadar kesinti de olmadı, suyumuz var çok şükür. Nüfusumuz 15 milyona ulaştı ama suyumuz kesilmiyor. Kuraklık var ama bizim çalışmalarımız ve Allah'ın yardımıyla su kesintisi olmuyor" dedi.

Veysel Eroğlu Kars'taki toplu temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son derece stratejik bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yolu çok güçlü olmaktan, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmekten geçiyor" dedi.

İstanbul'da susuzluk yaşanacak mı?

Veysel Eroğlu: "Kuraklık için yaptığımız barajlar, göletler, içme suyu tesisleri olmasa çoğu en az 76 şehir susuzdu. Ama Allah'a şükür bu kuraklığa rağmen susuzluk olmayacak diye büyük bir tedbir alıyoruz, almaya devam edeceğiz" dedi.

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı!

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende, orman teşkilatının mensuplarına konuştu.

Veysel Eroğlu, Yılın Bakanı ödülünü kazandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görüldü. Ekosanayi Dergisi tarafından verilen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri, Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Veysel Eroğlu: İstanbul'un su sorununu çözdük!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul, İzmir gibi kentlerin içme suyu sıkıntısı bulunmadığını belirterek, "Türkiye'de sıkıntı olabilecek bütün şehirlerin 2040-2050 yılına kadar su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu: Tüm illeri susuz bırakmamak için çabalıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; "İstanbul'u susuz bırakmamak için sadece İstanbul değil, diğer bütün şehirleri susuz bırakmamak için elimizden gelen bütün gayreti sarfediyoruz" dedi...

Veysel Eroğlu: Barajlarda 12 milyar metreküp içme suyumuz var!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'deki barajlarda şu anda 12 milyar metreküp suyumuz (içme suyu) var, halbuki Türkiye'nin yıllık kullandığı su miktarı 6 milyar metreküp" dedi...

Eşme Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak programı kapsamında ilk olarak Eşme'de 24 derslikle Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi ve aynı bahçede inşa edilecek Uygulama Cami temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu, Osmaniye'ye yeni proje müjdesi verdi!

Miting havasında açılışı yapılan AK Parti Seçim Bürosunun açılış programına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ankara'dan Osmaniye'ye eli dolu geldiğini belirterek 24 yeni proje müjdesi verdi.

Veysel Eroğlu 113 tesisi hizmete alacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, geleneği bozmadı. 2010’da 110, 2011’de 111, 2012’de 112 tesisin açılışını yapan Eroğlu, bugün de 113 tesisi hizmete sokacak.

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da 3 tesisin temelini attı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da iki taşkın koruma tesisi ile bir eğitim tesisinin temelini attı. Eroğlu, Erkmen beldesindeki Yunus Emre Parkı'nın da açılışını yaptı

Sulakyurt Barajı'nın temeli atıldı!

Sulakyurt Barajı'nın temel atma töreni dolayısıyla Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'yla Kırıkkale'ye gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, Vali Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti