23 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Ergün Turan

TOKİ enflasyonu sabitledi!

TOKİ’den konut, işyeri ve arsa alan vatandaşların geri ödemelerinde 6 ayda bir uygulanan dönemsel artış oranını 2019 yılı için yüzde 4’e sabitlendiği açıklandı.

TOKİ 14 yılda 140 milyar liralık kaynak yarattı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan 2003 yılından bu yana 760 bin konut üreten kurumun, 2016 yılında 64 binin üzerinde konutla rekor kırdığını, 2017 yılında bu rekoru da geçmeyi öngördüklerini söyledi.

Kayabaşı TOKİ arsa ihalesine 11 firmadan teklif!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda ihaleye sunulan arsaya sektör firmalardan yoğun bir katılım geldi. Türkiye’nin en büyük uydukent projesi olacak Başakşehir Kayabaşı arazisinin ihalesine 11 teklif sunuldu.

TOKİ Başkanı Turan MÜSİAD Ankara üyeleriyle görüştü!

MÜSİAD Ankara Şubesi’nin düzenlediği kurumsal bilgilendirme toplantısında MÜSİAD üyesi iş adamlarıyla görüşen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, 2016 yılı hedeflerinin 60 bin konut olduğunu söyledi.

TOKİ Mesleki Yeterlilik dersleri veriyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, bu uygulamayla işçilerin eğitimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

TOKİ inşaatçılara 'drone' şartı getirdi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin çalışmalarında drone olarak bilinen ve genel adı multikopter olan araçları kullandıklarını belirterek konut yapılacak alanları havadan incelediklerini söyledi.

Ergün Turan 5 ilde projeleri inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Düzce ve Sakarya illeri ve ilçelerine inceleme ziyaretinde bulundu.

TOKİ kentin dokusunu bozan sanayi sitelerini dönüştürecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), şehirleri, kentin dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden arındıracak.

Ergün Turan: Gaziantep'te kentsel dönüşüm başarılı ilerliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "En aktif olduğumuz kentlerin başında gelen Gaziantep kentsel dönüşümde çok başarılı" dedi.

TOKİ çalışmalarında doğal taş kullanılacak!

TOKİ önümüzdeki dönemde, bölgenin yöresel mimarisine dikkat ederek tasarımlara daha ağırlık verecek. TOKİ Başkanı Turan “Doğal taşı daha fazla kullanacağız. Yöresel mimari projeler geliştireceğiz” dedi.