19 / 04 / 2024

Tamer Özyurt kimdir

Özyurtlar İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

“N” ve “1” markalı projelerle bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, 15 bin konut hedefine adım adım ilerliyor.

Özyurtlar İnşaat Ukracity projesini değiştiriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt Ukracity mağdurlarıyla bugün görüştü. İşte Ukracity mağdurlarıyla Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un yaptığı görüşmenin ayrıntıları...

Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir'i satışa çıkardı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul ikinci etap ve New İlk baharın ilk müjdesi Özyurtlar İnşaat’tan geldi. Kuruluş, ilk etabı yoğun ilgi gören Nlogo İstanbul’un ikinci etabını ve aile yaşamına yeni bir soluk getiren New Bahçeşehir’i satışa çıkardı.

Tamer Özyurt Ukra City mağdurlarıyla görüşecek!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto eden Ukracity mağdurları sesini duyurdu. Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt Ukracity mağdurlarına randevu verdi.

Sağlıksız binalar bir an önce yıkılmalı!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bu nedenle kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi. Özyurt, "Bu binalar bir an önce yıkılmalı yerine depreme karşı dayanıklı, nitelikli konutlar yapılmalı" dedi.

Tamer Özyurt: Hem ekonomi hem gayrimenkul sektörü büyür!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Seçimin ilk turda sonuçlanması ekonomi açısından çok önemli. Halk bir kez daha oyunu istikrardan yana kullandı.

Tamer Özyurt: Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık!

Kuveyt'te düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Kuveyt International Property Show 2013'e katılan Özyurtlar İnşaat, ilgi gördü. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt ' Kuveyt'te 45 adet dairenin satışını yaptık' dedi...