19 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat Ukracity projesini değiştiriyor!

 Özyurtlar İnşaat Ukracity projesini değiştiriyor!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt Ukracity mağdurlarıyla bugün görüştü. İşte Ukracity mağdurlarıyla Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un yaptığı görüşmenin ayrıntıları...


Özyurtlar İnşaat; Esenyurt'ta yaşanan imar sorunlarını eylemle duyuran Ukra mağdurlarıyla ilgili “Esenyurt’ta yaşanan imar sorunundan dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat ile görüşmelerimiz sürüyor" demişti. UKOM yönetimi bugün Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la bir görüşme yaptı.


İşte o görüşmenin ayrıntıları...


1- Özyurtlar İnşaat olarak proje ile son 1(bir) aydır ilgilendikleri ve proje ile ilgili fotoğrafını paylaştığımız şekilde bir çalışma yaptıklarını ve mevcut projede Yıldız (G) bloğun hiçbir hak kaybı olmadan binanın şeklinin değişerek ( artma ihtimali var azalma ihtimali yok ) mevcut daire sayısının korunacağı ifade edildi.

2- Önümüzdeki iki aylık süre içerisinde önce proje hazırlıklarının tamamlanacağı ardından toprak sahipleriyle anlaşılacağı, bir sonraki aşamada da diğer hak sahipleri ile birebir görüşülerek mutabakat sağlanacağı ifade edildi.

3- Bu projede hiçbir hak sahibinin hak kaybına uğramaması için çaba gösterecekleri ifade edildi. 

4-Özyurtlar İnşaat gibi ciddi bir firmanın hiçbir kişi ve kurumun kendilerini kullanmalarına ve yıpratmalarına müsaade etmeyeceklerini ifade ettiler.

5- Proje isminin değiştirileceği söylendi.

6- Projenin tamamen devir alınacağını belirttiler.

7- Projenin bu haliyle uygulanabilirliğinin olmadığını ancak belediye başkanımızın desteği ve Özyurtlar İnşaatın özverisi ile projenin uygulanabilir hale getirilebileceğini ifade ettiler.

8- Toprak sahiplerinin UKRA İnşaat'a vermiş oldukları vekaletlerini şu an için iptal ettiklerini ve bu sorunun çözüleceğini söylediler.

9- Şu an UKRA İnşaat tarafından çağrılarak yapılan değişikliklerin Özyurtlar İnşaat ile hiçbir ilgisi olmadığını beyan ettiler.


 Özyurtlar İnşaat Ukracity projesini değiştiriyor!