29 / 04 / 2024

Recep Altepe kim

Kentsel dönüşüm emsallerin yükseltilmesiyle başarılabilir!

Bursa’da Uludağ Üniversitesi ve İnşaat Burada Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği 2. Bursa İnşaat Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşümün imar planlarında emsallerin yükseltilmesiyle başarılabileceğini söyledi. Turizm alanında emsalleri artırdıklarını ve Bursa’yı bir anda 20’ye yakın 5 yıldızlı otelle buluşturduklarını söyleyen Başkan Altepe, aynı stratejinin kentsel dönüşüm çalışmalarında da izlenebileceğini ifade etti.

Bursa hızlı tren üretecek!

Recep Altepe "Bundan sonra inşallah metro vagonlarımız da başta Bursaray olmak üzere tüm metro hatlarında görev yapabilecek. Adım adım hızlı trenin üretimi de burada gerçekleşiyor. Kısa zaman sonra artık hızlı trenin tamamı Bursa'da üretilebilir hale gelecek" dedi.

Bursa'da 30 metrelik alternatif yolda çalışmalar hızla devam ediyor!

Bursa ' yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yoluna alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor...

Bursa kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla devam ediyor!

Başkan Recep Altepe, Tophane sırtlarında ve şu anda Bursa Orduevi sınırları içerisinde yer alan, Fatih Sultan Mehmet Han'ın doğduğu ev olarak rivayet edilen Bey Sarayı kalıntılarında incelemelerde bulundu.