11 / 05 / 2024

Novo Maison nerede?

Novo Maison nerede?

Novo Maison projesinde 8 tane villa yer alıyor. KLT Yapı imzası ile yükselen projede villaların alanları 450 metrekare olarak tasarlandı. Peki Novo Maison nerede?


"Novo Maison nerede?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. KLT Yapı izamsı ile Bodrum'un Gündoğan bölgesinde hayata geçirilen proje 4 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.


Novo Maison projesinde 8 tane villa bulunuyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek projede 120 aya kadar vade yapılabiliyor. Projedeki villaların büyüklüğü 450 metrekare, tavan yüksekliği ise 2,75 metre olarak tasarlandı.



Novo Maison nerede?

Novo Maison projesi lokasyon olarak Bodrum Golf Kulübü’ne 15 dakika, Palmarina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika ve toplu ulaşıma 1 dakika mesafede inşa ediliyor. Projede ayrıca  Bodrum Gündoğan’ın en gözde beach club’larına 1 dakika uzaklıkya yükseliyor. 



Novo Maison fiyat listesi kapsamında villa fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 350 bin Euro'ya kadar ulaşıyor. Projede bulunan villalarda asansör ve villa girişlerinde ise engelli rampaları yer alıyor. 


Bodrum Novo Maison projesindeki her villada sauna, jeneratör, biyolojik arıtma, ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi, spor salonu, özel bahçe, havuz, şömine, akıllı ev sistemi, özel otopark, su deposu yer alıyor. 


Novo Maison nerede?

Adres: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla


Novo Maison nerede?


Novo Maison iletişim

Tel: 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Web sitesi: www.novomaison.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com