25 / 04 / 2024

Menderes türel kimdir

Kepez’de 76 yıllık mülkiyet sorunu çözüme kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ünsal Mahallesi'nde 76 yıldır çözülemeyen orman sınır hattında kalan mülkiyet sorununun son durumu hakkında açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşümde tüketiciler unutulmamalı!

Tüketiciler Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı M. Neşet Gündüz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’in kentsel dönüşümle ilgili “Güllük’ten Çallı’ya kadar yıkın” sözünü, tüketiciler açısından değerlendirdi.

Kaş'a 105 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel batı gezisinin son durağı Kaş'ta da hem hayata geçirilen hizmetleri anlattı hem de dev yatırımların müjdesini verdi.

Antalya'ya 1 milyar liralık yatırım yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, batı ilçelerini ziyareti kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ziyareti sırasında Antalya ilçelerine yapılacak yatırımları anlattı.

Konyaaltı Plajı halka açıldı!

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Antalya Doğu Garajı'na cazibe merkezi yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı alanını Festival Çarşısı'nın da yer alacağı bir cazibe merkezi yapmak üzere ilk adımı attı. Antalya Doğu Garajı'na cazibe merkezi yapılacak.

Menderes Türel İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni ziyaret etti!

Müteahhitleri Derneğine ziyaret AKP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Menderes Türel Dernek Başkanı Deniz Karataş, dernek yönetim kurulu üyeleri ve müteahhitler ile görüştü . Görüşmede kentsel dönüşüm ele alındı

Kentsel dönüşüm çok önemli!

Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'e, kentsel dönüşüm başta olmak üzere kentin imar sorunları, otopark bedelleri gibi sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve kente değer katacak projeler iletildi.

Menderes Türel: Rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceğiz!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, 30 Mart mahalli seçiminde yetki alması halinde rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi.