25 / 04 / 2024

Kaş'a 105 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

 Kaş'a 105 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel batı gezisinin son durağı Kaş'ta da hem hayata geçirilen hizmetleri anlattı hem de dev yatırımların müjdesini verdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2 yıl içinde Kaş'a 105 milyon lira alt yapı yatırımı yapacaklarını söyledi. Türel, "Terminal, arıtma tesisi, içmesuyu hattı, kanalizasyon şebekesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak'' dedi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel batı gezisinin son durağı Kaş'ta da hem hayata geçirilen hizmetleri anlattı hem de dev yatırımların müjdesini verdi. Başkan Menderes Türel, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdütü Faruk Karaçay, İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, meclis üyeleri ve bürokratların katılımıyla basın toplantısı yaptı. 


ALTYAPIYA BÜYÜK PAY 

Birçok önemli projeyi Kaş'a kazandırmak için çalıştıklarını belirten Menderes Türel, konuşmasında şunlara değindi: "Saklıkent, Kınık, Kalkan, Yeşilköy İçmesuyu Projesi, yılardır konuşulurdu. 42 kilometrelik isale hattı bu sene içinde 10 milyon TL yatırımla gerçekleştirilecek. 51 kilometrelik Gömbe Kalkan Sıradon İçmesuyu isale hattı 41 milyon TL'lik yatırımla gerçekleşecek. Öncelikli çalışmalarımız altyapıda olacak. Gömbe Kanalizasyon Projesi ise 2016 yılında 5 milyon TL bir yatırımla tamamlanacak." 


Yeni Şafak