24 / 04 / 2024

Konut kredi faizleri son durum

Konut kredi faizleri indi, bir ev parası vatandaşta kaldı!

Konut kredi faizlerinin 0, 79'a kadar düşmesiyle birlikte konut satışları artışa geçti. Yaşanan düşüşle birlikte 200 bin liralık bir konut kredisinde, bir ev parası kadar kar elde edilmiş oldu...

Konut kredi faizlerini yüzde 1.5’in altına indiren 5 banka!

Merkez Bankası’nın politika faizlerinde 425 puanlık indirim uygulamasının ardından bankaların konut kredisi faiz oranları düşmeye başladı. Bugün itibariyle hangi bankaların konut kredisi faiz oranları yüzde 1.5’in altına indi?

Konut sektöründe ve konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Konut inşaat maliyetleri ve konut kredisi faiz oranları hızla artmaya devam ediyor. Konut almak isteyen tüketici ne yapmalı?

17 bankada konut kredi faiz oranları ne durumda?

Konut kredi faiz oranları yeniden artıyor. En düşük konut kredi faiz oranları yüzde 1.45 iken, en yüksek faiz oranı yüzde 2.75. İşte banka banka faiz oranları...

Konut kredi faizlerinde indirim atağı!

Konut kredi faizlerinde indirim atağı başladı. Özellikle son dönemde ev almak isteyen vatandaşlar bankaların kredi faiz oranlarını yakından izliyor. Peki, konut kredi faizlerinde son durum ne?

Konut kredi faizleri el yakıyor!

Birçok sektör konut kredisi faizlerinin düşmesini bekliyor. Fakat yıllık maliyeti yüzde 35 civarında seyreden konut, araç ve tüketici kredileri el yakmayı sürdürüyor.

Konut kredi faizlerinin inmesi bekleniyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yaptığı açıklamaya göre yıl sonuna kadar tapu harç oranı yüzde 4 yerine yüzde 3, KDV ise yüzde 18 yerine yüzde 8 olarak alınacak.

Konut kredi faizleri yüzde 1'in altına indi!

Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ardından bazı bankalar harekete geçti. Konut kredi faizleri yüzde 1'in altına indi. Tüketicinin 100 bin TL'lik kredide 120 ay vadede ödeyeceği faiz yükü 3 bin 323 TL azaldı...