06 / 05 / 2024

Kira gelir vergisi ne zaman ödenir

Kira gelir vergisi ödemesi ne zaman?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergiler arasında kira gelir vergisi de bulunuyor.Peki kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Kira gelir vergisi ödemesi ne zaman? İşte kira gelir vergisi ödeme zamanı 2015..

Kira gelir vergisi 2015 ne zaman?

Konutunu veya işyerini kiraya veren gayrimenkul sahiplerinin ödemesi gereken vergi, kira gelir vergisi olarak karşımıza çıkıyor.Peki kira gelir vergisi 2015 ne zaman?İşte kira gelir vergisi 2015..

Kira gelir vergisi 2015 ödeme tarihleri!

2014 yılında 3300 TL 'nin üzerinde kira bedeli elde eden taşınmaz sahipleri için kira gelir vergisi beyan dönemi başladı.Peki kira gelir vergisi ne zaman ödenir?İşte kira gelir vergisi 2015 ödeme tarihleri..

Kira gelir vergisi hangi aylarda ödenir?

Kira gelir vergisi ödemekle yükümlü kişilerin vergi dairesine giderek yada internet üzerinden beyanname vermesi daha sonra da vergilerini ödemesi gerekiyor.Peki kira gelir vergisi hangi aylarda ödenir?İşte kira gelir vergisi ödeme zamanları 2015..

Kira gelir vergisi beyanname süreci bugün başladı!

Maliye Bakanı Şimşek, geçen yıl içinde kira geliri elde edenlerin, bu gelirlerini 25 Mart'a kadar beyan etmeleri gerektiğini bildirdi, yıllık gelir vergisi beyan döneminin bugün başladığını söyledi.

Kira gelir vergisi ödeme tarihleri 2015!

Gelir Vergisi Kanununa göre konut ve işyerini kiraya veren mal sahipleri elde ettikleri kira geliri için vergi ödemek ile mükellef oluyor.Peki kira gelir vergisi ne zaman ödenir?İşte kira gelir vergisi ödeme tarihleri 2015..