19 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi beyanname verme süresi

Kira beyanname verme süresi 2016!

Konutunu, işyerini kiraya veren mal sahiplerinin bir sene boyunca elde ettiği kira geliri için beyanname vererek vergi ödemeleri gerekiyor. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi 2016 ne zaman verilir? İşte kira beyanname verme süresi 2016...

Kira gelirleri için beyanname verme süresi ve ödeme tarihleri!

Gelir Vergisi Kanunu kapsamında belirtilen taşınmaz mal ve hakların kiraya verilmesinden elde edilen kira gelirleri için belirlenen zamanlarda beyanname veriliyor ve vergi ödemesi yapılıyor.İşte kira gelirleri için beyanname verme süresi ve ödeme tarihleri..

Kira gelir vergisi beyannamesi 2015 ne zaman verilir?

Kira bеyannamеsi kira geliri elde eden taşınmaz sahibi tarafından yılın belli bir zaman diliminde yıllık olarak veriliyor.Peki kira gelir vergisi beyannamesi 2015 ne zaman verilir?

Kira gelir vergisi beyanname verme süresi!

2014 yılı içerisinde mesken,işyerini kiraya veren taşınmaz sahiplerinin,2015 yılında kira gelir vergilerini ödemeleri gerekiyor.Peki kira gelir vergisi için beyanname ne zaman verilir?İşte kira gelir vergisi beyanname verme süresi..

Kira gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilir 2015?

Taşınmaz mallarını kiraya verip gelir elde eden vatandaşların ödemekle yükümlü olduğu kira gelir vergisi için öncelikle beyanda bulunmaları gerekiyor.Peki kira gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilir 2015?

Kira beyannamesi verme süresi 2014!

2014 kira gelir vergisi ödemelerinde bir önceki takvim yılı içerisinde mesken kiralamalarından 3.200 TL'den fazla gelir elde edenlerin beyanname vermesi gerekiyor. İşte kira beyannamesi verme süresi 2014...