20 / 04 / 2024

Kira artış oranları

Kiracılar fahiş artışa karşı dava açabilir!

Her ay açıklanan kira artış oranlarına göre kira bedelleri TÜFE'ye göre hesaplanacak. Fahiş kira artışında kiracı kira tutarının tespiti için de dava açabilecek.

Eylül 2018 kira artış oranları!

Eylül 2018 kira artış oranları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık yüzde 2,30 arttı.

2018 Ağustos ayı kira artış oranları açıklandı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından kira artış hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranları açıklandı. İşte 2018 Ağustos ayı kira artış oranları..

Kira artış oranları Haziran 2016!

İşyerindeki kiracıya istenilen oranda zam yapılabilirken, meskendeki kiracıya ÜFE oranlarından yüksek oranda zam yapılamıyor. Bu oranlar her ay TÜİK tarafından açıklanıyor. İşte kira artış oranları Haziran 2016...

Kira artış oranı yüzde kaç?

Yıllık kira sözleşmelerinin sona ermesi durumunda kira bedelinde artış söz konusu oluyor. Kira artış oranları üretici fiyatları endeksini geçmeyecek şekilde yapılıyor.Peki kira artış oranı yüzde kaç?

Kira artış oranı ne olmalı?

Ev sahibi kiracısına sözleşmeye de bağlı kalarak her sene sözleşmenin yenilendiği zamanda kira zammı uyguluyor.Peki kira artış oranı ne olmalı?Kira artışı neye göre belirlenir?İşte kira artış oranı..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları yükseldi!

Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu...