29 / 04 / 2024

Kat mülkiyeti tapusu için gerekli belgeler

Kat mülkiyeti tesisi için gerekli belgeler!

Kat mülkiyeti esasları gereğince inşaat çalışmaları tamamlanan bir binanın bağımsız bölümleri üzerinde kat mülkiyeti kurulabiliyor. Peki kat mülkiyeti tesisi için gerekli belgeler nelerdir? diyorsanız işte yanıtı...

Kat mülkiyeti tapusu almak için gerekli evraklar!

İnşaat çalışmaları biten ve iskan izni alınan bir taşınmaz malın bağımsız bölümleri için kat mülkiyeti tapusu alınabiliyor.İşte kat mülkiyeti tapusu almak için gerekli evraklar...

Kat mülkiyeti almak için gerekli evraklar nelerdir?

Tamamlanmış bir yapıda bağımsız bölüm üzerinde kat mülkiyeti kurulabiliyor.Kat mülkiyeti kurulabilmesi için gerekli evrakların temin edilmesi ve kat mülkiyeti masrafının ödenmesi gerekiyor.Peki kat mülkiyeti almak için gerekli evraklar nelerdir?

Kat mülkiyeti tapusu için gerekli belgeler!

Kat mülkiyeti tapusu inşaat çalışmaları bitmiş yapıların tamamen kullanıma hazır hale geldikten sonra alınabiliyor. İşte kat mülkiyeti tapusu için gerekli belgeler!

Kat mülkiyeti tapusu örneği!

Tamamlanmış bir binanın, kat, daire, iş bürosu, dükkan, mağaza, depo, mahzen gibi ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elverişli bölümleri üzerinde kurulan özel bir mülkiyet hakkı olarak biliniyor. İşte kat mülkiyeti tapusu örneği!