25 / 04 / 2024

Ibb

Beykoz, dönüşümden önce tapu sorununa çözüm istiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nden geçen kararla ‘kentsel dönüşüm ve gelişim alanı’ ilan edilen Beykoz’un Çiğdem Mahallesi’nde tedirginlik hakim. Mahalleli dönüşüm başlamadan önce tapu sorununun çözülmesini istiyor.

İBB hijyenik ve şık tuvaletleri yerleştirmeye başladı!

Beykoz Çayırı, Beykoz Meydanı ve Beykoz Korusu içerisine yerleştirilen tuvaletlerle birlikte ilçe sakinleri AB standartlarında hijyenik koşullara sahip, görünümü kente uygun tuvaletlere kavuştu. Yeni tuvaletlerde giriş ücreti 1 Lira olarak belirlendi.

İBB Altın Pusula ödülüne layık görüldü!

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 13' üncüsü gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler ödülleri' nde "Erişilebilir Turizm Engelsiz İstanbul" projesi sayesinde ödül kazandı.

Kadir Topbaş operasyon hakkında açıklama yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İddiaları bilemem. Tabii ki bunlar yargıya intikal eder. yargı yargı değerlendirir, biz de takip ederiz" şeklinde konuşurken, gerekenin yapılacağını ima etti....

İBB kentsel dönüşüm için 566 milyon lira ayrıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yatırım ve hizmetlerin 2014 yılında da hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek kentsel dönüşüm için KİPTAŞ ve TOKİ ile çalışmaları sürdürüyoruz dedi....