19 / 04 / 2024

Kadir Topbaş operasyon hakkında açıklama yaptı!

Kadir Topbaş operasyon hakkında açıklama yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İddiaları bilemem. Tabii ki bunlar yargıya intikal eder. yargı yargı değerlendirir, biz de takip ederiz" şeklinde konuşurken, gerekenin yapılacağını ima etti....


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş. ihale yolsuzluğu operasyona ilişkin olarak, "Bu operasyonun geldiği noktayı ben de basından takip ediyorum" dedi. 

Topbaş, operasyonun Fatih Belediyesi sınırları içerisindeki SİT alanları ile ilgili olduğunun hatırlatılması üzerine. "Detayı bilmiyorum. İstanbul'u tarihi yarım adayı, SİT alanların, kenti gayet iyi biliyoruz. Koruma kollarında görev yapmış birisiyim. Geçmişte başkan yardımcılığı yaptım. 

Teknik adam olarak da şehri ve İstanbul'u biliyorum. Soruyla ilintili olarak operasyonla ilgili detayları bilmiyorum" dedi. 

Kadir Topbaş usulsüz imar planı çıkarıldığı iddialarının sorulması üzerine, "İddiaları bilemem. Tabii ki bunlar yargıya intikal eder. yargı yargı değerlendirir, biz de takip ederiz" şeklinde konuşurken, gerekenin yapılacağını ima etti. 

Tünaydın