19 / 04 / 2024

İBB Altın Pusula ödülüne layık görüldü!

 İBB Altın Pusula ödülüne layık görüldü!

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 13' üncüsü gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler ödülleri' nde "Erişilebilir Turizm Engelsiz İstanbul" projesi sayesinde ödül kazandı.


Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler ödülleri'nde "Erişilebilir Turizm Engelsiz İstanbul" projesiyle ödül kazandı. 


Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri'ni kazanan proje ve kuruluşlar, Radisson Blu Hotel Şişli'de gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı. Ödül töreni Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı İstanbul Uluslararası Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi Direktörü ile milletvekilleri, belediye başkanları, jüri üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri, halkla ilişkiler profesyonelleri, medya mensupları, akademisyenler ve genç iletişimcilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.


 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi törende "Erişilebilir Turizm Engelsiz İstanbul" projesiyle ödüle layık görüldü. ödülü İBB Başkanı Kadir Topbaş adına Danışmanı Prof. Dr. Erman Tuncer aldı. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödiilleri'ne 13 ana 10 alt kategoride toplam 113 proje başvuruda bulundu, 25 proje ödüllendirildi. Altın Pusula'da bu yıl ilk kez Betûl Mardin - Prof. Dr. Alâeddin Aşna "Altın Baget Yönetici Ödülü" verildi.


Dokuz Sütun