19 / 04 / 2024

Hulusi Belgü kimdir

Türk ekonomisini batırmaya çalışıyorlar!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twigy terliklerinin sahibi Sinan Öncel’in düzenlediği ve bazı marka temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşulan konular üzerine bir açıklama yaptı.

AVM Ciro Endeksi Şubat ayı sonuçları açıklandı!

Geçtiğimiz yılın Şubat ayı ile karşılaştırıldığında 2016 Şubat döneminde kategoriler bazında endeks yüzde 15’lik bir artış gösterdi. En yüksek ciro artışı ise hipermarket kategorisinde yüzde 38’lik artışla yaşandı.

AVM Endeksi Ocak 2016 sonuçları değerlendirildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ocak ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Ocak 2016 döneminde 2015 Ocak ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 12,8’lik bir artışla 202 puana ulaştı.

Dolardaki artış perakendecilerle AVM’cileri karşı karşıya getirdi!

Yılbaşından bu yana dolarda yüzde 11 civarında artış yaşandı. Dolar 2.65’i gördü, şu anda da 2.60 seviyelerinde dolaşıyor. Alışveriş merkezlerinde kirası dolar olanlar da bu artışlarla hop oturup hop kalkıyor.

AVM'ler 2014'te 75 milyar TL ciro yaptı!

AVM sektörüne yön veren AYD ve sektörün eğitim, bilgi ve gelişim merkezi SOYSAL işbirliği ile hayata geçirilen konferans; AVM yatırımcılarını, merkez yöneticilerini, perakendecileri ve sektöre destek veren firmaları bir araya getirdi. VII. AVM Yatırımları Konferansı’nda sektörel konulardan yeni ufuklar açacak oturumlara, farklı bilgi ve deneyimlerin aktarılacağı yol gösterici bir içerik sunuldu.

Hulusi Belgü: AVM'lerdeki istihdam 400 bini aşacak!

Yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Hulusi Belgü, 2015 yılında da sektör performansını artırmaya devam edeceklerini, organize perakendenin toplam büyüklüğünü de 110 milyar doların üzerine taşımak istediklerini vurguladı.

AYD 3'üncü dönemine de Hulusi Belgü ile devam ediyor!

2013 - 2015 dönemini sonlandıran ve AVM sektörüne yön veren AYD, 2015 – 2017 döneminde de Başkan Hulusi Belgü ile devam etme kararı aldı.

Hulusi Belgü: AVM sayısı 2015'te 355'e yükselecek!

Perakente’den Eylem Türk’ün haberine göre, Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye genelinde toplam aktif AVM sayısının 338 olduğunu söyleyerek, “2015 için bu sayının ortalama 355'e yükseleceğini tahmin ediyoruz” dedi.

AVM ciro endeksi yüzde 5.3 oranında arttı!

Perakende sektöründeki talebi ölçen AVM Ciro Endeksi, Nisan ayında yüzde 5.3 artarken; en büyük artış yüzde 9 ile giyim kategorisinde kaydedildi. Söz konusu artışta, yeni sezona girilmesi etkili oldu.f

AVM ciro endeksi yüzde 6 arttı!

AVM Endeksi’nin şubat ayı sonuçlarına göre, ciro endeksi kredi kartına taksit düzenlemesine rağmen geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,1 artarak 138 puana yükseldi

AVM'lerde Ocak ayında ciro endeksi yüzde 2,9 yükseldi!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin 2014 Ocak ayı sonuçlarını açıkladı. Ocak ayında ciro endeksi yüzde 2,9 arttı...

Hulusi Belgü: Perakendecilerle aynı gemideyiz!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) Başkanı Hulusi Belgü, kiraları dövize endeksli perakendecilerin son olaylardan sonra kâr marjlarında ciddi sorunlar yaşadığını söyledi. Perakendecilerle aynı gemideyiz...

Hulusi Belgü: AVM'ler yıllık 60 milyar TL ciro elde ediyor!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'de Alış Veriş Merkezlerinin (AVM) büyüklüğünün 900 bin metrekarenin üzerinde çıktığını ve yıllık 60 milyar TL ciro elde ettiğini bildirdi.

AYD Başkanı Hulusi Belgü: AVM yatırımları 45 milyar doları buldu!

Bazılarına göre, "perakende sektörünü büyütüp markalaştıran birer kent meydanları bazılanna göre de, "bu kadanna ne lüzüm var" denilen alışveriş merkezlerinin (AVM) sayısı 330'a ulaştı.