14 / 05 / 2024

Gayrimenkul sermaye iradı ne zaman ödenir

Gayrimenkul sermaye iradı ödeme dönemleri!

Kira gelir vergisi olarak da bilinen gayrimenkul sermaye iradı (GMSİ), konut ve işyeri taşınmazlarının kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için ödeniyor.İşte gayrimenkul sermaye iradı ödeme dönemleri..

Gayrimenkul sermaye iradı ödeme zamanı 2015!

Taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında yer alan gayrimenkul sermaye iradı da bulunuyor.Peki gayrimenkul sermaye iradı ne zaman ödenir?İşte gayrimenkul sermaye iradı ödeme zamanı 2015..

Gayrimenkul sermaye iradı kaç taksitte ödenir?

Gayrimenkul sermaye iradı diğer adıyla kira gelir vergisi taşınmaz mal sahiplerinin belirlenen istisna bedelinden yüksek oranda kira geliri elde edilmesi halinde ödeniyor.Peki gayrimenkul sermaye iradı kaç taksitte ödenir?

Gayrimenkul sermaye iradı 1.taksit 2015!

Gayrimenkul sermaye iradı, mükellefin bağlı bulunduğu vergi dairesine yada bağlı olunan vergi dairesindeki hesabın bildirilmesi şartıyla diğer vergi dairelerine ödenebiliyor.Peki gayrimenkul sermaye iradı ne zaman ödenir?İşte gayrimenkul sermaye iradı 1.taksit 2015..

Gayrimenkul sermaye iradı ne zaman ödenir?

Mesken ve işyeri taşınmazlarını kiraya verenlerin ödemekle yükümlü olduğu vergi gayrimenkul sermaye iradı olarak tanımlanıyor.Peki gayrimenkul sermaye iradı ne zaman ödenir?İşte gayrimenkul sermaye iradı ödeme zamanı 2015..

Gayrimenkul sermaye iradı ne zaman ödenir?

Kira geliri elde eden kira geliri vergi mükelleflerinin her sene yeniden belirlenen gayrimenkul sermaye iradını ödemesi gerekiyor.Peki gayrimenkul sermaye iradı ne zaman ödenir?İşte gayrimenkul sermaye iradı ödeme zamanı..