29 / 03 / 2024

Ev fiyatları artacak mı

Ev fiyatları 2021'de artacak!

Konut kredisi faiz oranlarındaki yükseliş sonrasında inşaat sektörünün ana girdileri olan demir çelik ve çimento kalemlerindeki yüksek fiyat artışları da inşaat sektöründe durgunluk yarattı. Uzmanlar, artışların 2021'de konut fiyatlarına yansıtılacağını söylüyor..

Emlak sektörü koronavirüsten nasıl etkilendi?

Mars GYO ortaklarından olan Samet Hızalan, emlak sektörünün pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini anlattı.

Ev fiyatları 10 günde yüzde 6 arttı!

Düşük faizin yatırımları artırıyor ve ekonomi geliyor. Haziran ayının ilk 10 gününde ev fiyatları ortalama yüzde 6 yükseldi.

Normalleşme sürecinin konut sektörüne etkileri!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte konut kredisi faizleri, rekor seviyede düşüş gösterdi. Ancak bunu fırsata çevirmek isteyen ev sahipleri hem satılık fiyatları hem de kira fiyatlarını yükseltti.

Koronavirüsün Türkiye Gayrimenkul pazarı üzerine etkileri!

Cushman & Wakefield, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınının Türkiye Gayrimenkul pazarı üzerindeki etkilerini araştırdı. İşte rapor üzerinde yer alan ifadeler...

Ev fiyatları 6 ay sonra artacak!

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, konut fiyatlarının 6 ay sonra artacağını açıkladı.

Gayrimenkul fiyatları artacak mı, düşecek mi?

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2016 4. Çeyrek Dönem Sonuçları raporu açıklandı.