24 / 04 / 2024

Ev almak için doğru zaman mı

Konut yatırımı mı arsa yatırımı mı daha mantıklı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen'e gelen soruda, kendi evinde oturduğunu belirten okuyucu, elinde bir miktar para bulunduğunu, bu para ile yatırım amaçlı yeni bir konut mu yoksa arsa mı almasının mantıklı olduğunu sordu.

Gayrimenkul yatırımı güvenli liman oldu!

Yatırımcıların, özellikle bireysel tasarruflarını değerlendirmek için son dönem içerisinde borsaya ve gayrimenkul sektörüne ilgileri yükseltti.

Konut almak için doğru zaman mı?

Konut kredisi faiz oranları 1,28'e kadar indi. Faiz oranlarındaki bu gerilemenin konut satışlarına olumlu olarak yansıması bekleniyor. Peki konut almak için doğru zaman mı? İşte yanıtı...

Konut almak için 6 neden!

İnşaat maliyetlerinin konut fiyatlarına henüz yansımadığı şu dönemde konut almak en uygun dönem olarak görülüyor. İşte bugünlerde konut almak için 6 neden...

Ev almak için doğru zaman mı?

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesini beklemek mantıklı mı? Konut fiyatları artacak mı? Konut almak için en hesaplı dönem ne zaman?

Ev almak için en uygun zaman!

Gayrimenkulün her zaman kazandırdığını söyleyen uzmanlar, ev almak için en uygun zaman olduğunu belirtiyor. Demir ve çimentoda maliyetlerin artması, konut fiyatlarına yüzde 35 artış olarak yansıması bekleniyor.

Umut Durbakayım: "Ev almak için en doğru zaman"!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Gayrimenkul sektörü son 10 yıllık dönemde böyle bir kampanyaya şahit olmadı. 3-4 yıl önce 24-36 ay için 0 faiz denirken şimdi bu süre 100 aya kadar çıktı. Ev almak için en doğru zaman” dedi.